Amina Szexshop

jobb
kosar
0 db termék 0 Ft értékben.
Szexi Fehérneműk » Szex Tippek: A PC izomzat fejlesztése

Szex Tippek: A PC izomzat fejlesztése

A PC-izomzat megerősítése elég könnyű, hála egy sor alapgyakorlatnak, melyeket Kegel-féle gyakorlatoknak neveznek. Nagy előnye ezeknek a gyakorlatoknak, hogy mindenhol elvégezhetők, pl. munkahelyen, vagy internetezés közben, dugóban ülve, stb…

A gátizomzat vagy a pubococcygeal izom (PC-izomzat) felelős a hüvely és húgycső körüli, méh és gátkörnyéki szervek felfüggesztéséért, feszességéért. A gátizomzat ezen kívül szerepet játszik ezen alhasi szervek optimális működésében. A pubococcygeus izom elöl, a szeméremcsonttól a hátul levő coccyx-ig nyúlik és körülveszi a hüvelyt. Mind a nőknek, mind a férfiaknak előnyt jelent, ha a PC izmaik erősek. Többek között fokozza az orgazmus élvezetét és nagyobb kontrollt biztosít a magömlés felett.

Azonosítsuk a PC izmainkat

  1. Képzeld el, hogy vizelsz. Most feszítsd meg azokat az izmokat, amiket a vizelés megállításához használnál. Ezek a PC izmaid. Most próbáld meg még egyszer. Így a PC izomzat elülső vagy a frontális részét húzod össze.
  2. Húzd össze és engedd el. Nőknél ez a vagina izmainak erősítésében segít, míg férfiaknál a magömlés feletti nagyobb kontrollt fejleszti.
  3. Húzd össze kétszer. Most azokat az izmokat feszítsd meg, melyekkel a szellentést akadályoznád meg. Ez a PC izomzat hátulsó része. Sokan nagyon is megfeszítve tartják ezt az izmot. A kihívás ennél az izomnál az akarattal való ellazítás elsajátítása.
  4. Most húzd össze a hátulsó izmokat ötször egymás után. Próbálj arra figyelni, hogy minden alkalom után elengedd a végbélzáró izmaidat.

Gyúrd a vasat

A PC izmaid ugyan olyanok, mint bármelyik más izmod; időbe és sok gyakorlásba telik, hogy megerősítsd őket. Az alábbiakban találhatsz néhány Kegel-féle gyakorlatot:

Feszítsd meg az elülső PC izmaidat. Tartsd így őket amíg elszámolsz ötig. Ezt ismételd meg öt és tíz alkalom között (vagy többször, ha könnyűnek tűnik). Tarts szünetet. Ismételd meg háromszor. Találd meg azt az ismétlésszámot, ami nem fáraszt ki és csináld meg a gyakorlatsorozatot naponta háromszor. Következő héten ezt is növeld.

  1. Gyakorold ezeket miközben vizelsz. Nézd meg hogyan tudod megállítani a pisilést, majd azt újra elindítani.
  2. Ellenőrizd a légzésedet. Vegyél levegőt, amikor megfeszíted az izmaidat, lélegezz ki, amikor elengeded őket.
  3. Feszíts meg és engedd el az izmaidat minél gyorsabban miközben végzed az ismétléseket. Ezt ellenőrizd be- illetve kilégzéssel.
  4. Szívd fel. Képzeld el, hogy vizet próbálsz felszívni a vagináddal, illetve a fenekeddel, majd kinyomod. El tudod ezt a két dolgot különíteni?
  5. Vonj be egy játékszert. Egy másik módja annak, ahogyan egy nő fejlesztheti szexuális reagálókészségét egy vibrátor alkalmazása.
  6. Vond be az ánuszodat. Lazítsd el úgy a végbélzáró izmaidat, hogy közben elképzeled, hogy a fenekeden át veszed a levegőt (tudom, hogy elég hülyén hangzik, de próbáld ki, oké?) Lazítsd el egyre jobban a záróizmaidat minden egyes anális kilégzéssel.

Szólj hozzá Te is!


Neved:

Értékelésed:
 *Írd be a fenti számsort a mezőbe, ezzel igazolod, hogy nem egy komment-spam robot vagy.


Felhasználóink véleményei


Őzi, 2008. december 13., szombat, 11:33
Csinálom pár napja a Kegel gyakorlatokat és azt vettem észre, hogy sokkal jobb a szex! Próbáljátok ki!
A témával kapcsolatos? Like Dislikealj

Egyéb áruházaink: Amina SzexshopSzexi-fehérneműVibrátor RendelésBDSM Bolt
Minden jog fenntartva! Az oldal tartalmának, annak részeinek felhasználásához az Szexi Fehérneműk írásos engedélye szükséges.