Te milyen fehérneműt fogsz viselni az esküvői ruha alatt?
Tavasz van. Ez nem csupán azt jelenti, hogy nyílnak a virágok és zöldellnek a fák, hanem azt is, hogy nyakunkon az esküvőszezon. Ha te is hamarosan oltár elé állsz ez a bejegyzés neked szól, hiszen egyáltalán nem mindegy, mit viselsz majd az esküvői ruha alatt. Szexi fehérneműt, visszafogottat, klasszikus fehéret vagy színeset? Csipkéset, szatént vagy pamutot? Lesz rajtad melltartó, és ha igen, milyen? Hasznos tanácsaink és tippjeink segítenek a választásban!
A “Peach Fuzz” fehérneműk varázsa: legyél te is nőiesen lágy és kacéran szexi
Tudtad, hogy minden évnek megvan a maga színe? És azt, hogy ennek a kiválasztását egy komoly kutatás előzi meg, a végeredményről pedig egy titkos bizottság dönt? 2024-ben az év színe a “Peach Fuzz” fantázianévre hallgató lágy, elegáns, mégis szexi árnyalat lett, ami többek között a fehérneműtrendeket is befolyásolja.
A szerelem és a vágy színe - Ezért viselj pirosat Valentin-napon!
A piros az egyik legintenzívebb és legérzékibb szín, amely képes azonnal felkelteni a figyelmünket és mély érzelmeket kiváltani belőlünk. Az emberiség története során a piros szín például az élet, a vér és az energia metaforájaként jelenik meg, nem utolsósorban pedig a szerelem és a vágy kifejezője. Nem véletlen tehát, hogy a szexi, vágyfokozó fehérneműk jelentős része is piros színű.
Így válassz a párodnak szexi fehérneműt Valentin-napra
A Valentin-nap azon napok egyike, amikor kiemelten fontos szerephez jutnak a csábító melltartók, bugyik, fűzők, harisnyatartók és egyéb kiegészítők, ráadásul ilyenkor a férfiak is szeretik szexi fehérneművel megajándékozni a párjukat. Ez azonban nem is annyira egyszerű feladat. Nézzük is, mire érdemes az uraknak figyelniük, intim ruhadarabok vásárlása során.
TOP 50 szexi fehérnemű modell 1 millió feletti Instagram követővel
Jelenleg közel 2,35 miliárd aktív Instagram felhasználó van és ennek a alig több mint fél százaléka büszkélkedhet 1 millió feletti követőtáborral. Gondoltunk egyet és mi kiválogattuk közülük a szexi fehérnemű modelleket és így jutottunk el az 50-es listához, akiket érdemes követned, ha a szép fehérneműket szereted!
A fűző: fehérnemű, kínzóeszköz, erotikus kiegészítő
A fűző kifejezés hallatán manapság egy nagyon erotikus kiegészítőre asszociálunk, amelyet csak bizonyos alkalmakkor viselünk… Ez azonban nem volt mindig így – valaha a fűző alapdarabnak számított minden nő ruhatárában, a viselése pedig felért egy kínzással.
A Valentin-nap idén is szexi lesz, de milyen fehérneműt válasszak?
Valentin-nap a szerelmesek ünnepe, amikor az emberek megmutatják szeretteiknek, hogy mennyire fontosak számukra. Ezen a napon sok ember ajándékot, virágot, ételt vagy vacsorát ad szerelmének, de ha mindezt egy szuper szexi fehérneművel dobjátok fel akkor az este garantálran szuper lesz!
Hihetetlenül drága fehérneműk a nagyvilágból!
A világon nagyon sok férfi van, aki szereti a szép órákat, hatalmas gyűjteményekkel rendelkeznek, amelyek talán soha sem kerülnek fel a csuklójukra. Imádják a szép, különleges, menő autókat, amelyekre akár több millió dollárt is kifizetnek csak, hogy megszerezzék az őrületbe kergető autót. Azt gondolnánk a nők ennél sokkal okosabbak, és nem költenek, nevetségesen nagy összeget valamire, amire talán nincs is szükségük, vagy soha nem fogja látni rajtuk senki. Nos, el kell mondjuk, téved aki azt hiszi ez így van.
Nyerj Obsessive fehérneműt nőnapra!
Gondoltuk kedveskedünk Nektek és még varázslatosabb pillanattá tesszük a Nőnapot számotokra. Játékunk során egy gyönyörű Obsessive 838-BAB-3 - pikáns csipkés babydollt tangával tudhat magának a szerencsés, amely az elegancia, a kényelem és a szexiség jegyében született. Ha szeretnéd megnyerni magadnak, vagy kedvesednek, nem kell mást tenned, mint követni az általunk leírt játékszabályt!
Obsessive Emperita, a szexi mindennapokra is!
Termék bemutató sorozatunkban az Obsessive Emperita szettet hoztuk el nektek ezen a héten. Ismerkedjetek meg ezzel a szuper szexi fehérneművel, amely nem csak csábításra tökéletes, hanem akár mindennapi viseletként is megállja a helyét.