TOP 50 szexi fehérnemű modell 1 millió feletti Instagram követővel
Jelenleg közel 2,35 miliárd aktív Instagram felhasználó van és ennek a alig több mint fél százaléka büszkélkedhet 1 millió feletti követőtáborral. Gondoltunk egyet és mi kiválogattuk közülük a szexi fehérnemű modelleket és így jutottunk el az 50-es listához, akiket érdemes követned, ha a szép fehérneműket szereted!
A fűző: fehérnemű, kínzóeszköz, erotikus kiegészítő
A fűző kifejezés hallatán manapság egy nagyon erotikus kiegészítőre asszociálunk, amelyet csak bizonyos alkalmakkor viselünk… Ez azonban nem volt mindig így – valaha a fűző alapdarabnak számított minden nő ruhatárában, a viselése pedig felért egy kínzással.
Hihetetlenül drága fehérneműk a nagyvilágból!
A világon nagyon sok férfi van, aki szereti a szép órákat, hatalmas gyűjteményekkel rendelkeznek, amelyek talán soha sem kerülnek fel a csuklójukra. Imádják a szép, különleges, menő autókat, amelyekre akár több millió dollárt is kifizetnek csak, hogy megszerezzék az őrületbe kergető autót. Azt gondolnánk a nők ennél sokkal okosabbak, és nem költenek, nevetségesen nagy összeget valamire, amire talán nincs is szükségük, vagy soha nem fogja látni rajtuk senki. Nos, el kell mondjuk, téved aki azt hiszi ez így van.
Pornószínésznők szexi fehérneműben
Idén 36. alkalommal került megrendezésre az AVN Awards vagyis a pornó műfaj Oszkárja. A bemutatóval egybekötött EXPO természetesen a szexi fehérneműk és kihívó öltözetek teljes tárházát vonultatta fel!
A karácsony 12 napja, egy igazán merész videóban
A Karácsonyi készülődés közepette nem tudunk elmenni az olyan klasszikus reklámfilmek mellett mint a Coco de Mer LONDON fehérnemű kimondottan pajzánra és merészre sikeredett alkotása
Ezt látnod kell, íme a világ legdrágább melltartója!
Vannak olyan fehérneműk, amik megfizethetetlenek. Nálunk a Szexi Fehérnemű webshopban nem ezek a termékek a jellemzőek, viszont a tavaly év végén bemutatott fehérnemű szett méltán érdemel meg nálunk is egy bejegyzést.
Palvin Barbi rúdtáncával folytatódik idén az advent!
A LOVE Magazin Adventi kalendáriuma idén is minden napra tartogat egy szexi fehérneműbe rejtett ajándékot. A #DAY12 idén Palvin Barbara, aki kétrészes Burberry fehérneműben egy rúd társaságában mutatja meg méltán népszerű bájait.
Disney karakterek fehérneműben, ez egészen elképesztő!
A Disney hercegnők egytől egyig csodásak, csinosak és szexik, ezt kezelhetjük tényként. Generációk nőttek fel rajtuk és a történeteiken, azonban mi most egy picit benéztünk a ruha alá a Yandy új fehérnemű kollekciójának segítségével. Vajon milyen tangát visel Hófehérke? Most ezt is megtudhatod!
Ezekért a fehérnemű katalógus képekért rajong most az internet
Tabria Majors újra gondolta a Victoria’s Secret katalógusát és a vállalat kollekciójából szemezgetve azokat a maga plus size testén mutatta be, az internet pedig felrobbant a képek láttán.