Te milyen fehérneműt fogsz viselni az esküvői ruha alatt?
Tavasz van. Ez nem csupán azt jelenti, hogy nyílnak a virágok és zöldellnek a fák, hanem azt is, hogy nyakunkon az esküvőszezon. Ha te is hamarosan oltár elé állsz ez a bejegyzés neked szól, hiszen egyáltalán nem mindegy, mit viselsz majd az esküvői ruha alatt. Szexi fehérneműt, visszafogottat, klasszikus fehéret vagy színeset? Csipkéset, szatént vagy pamutot? Lesz rajtad melltartó, és ha igen, milyen? Hasznos tanácsaink és tippjeink segítenek a választásban!
A szerelem és a vágy színe - Ezért viselj pirosat Valentin-napon!
A piros az egyik legintenzívebb és legérzékibb szín, amely képes azonnal felkelteni a figyelmünket és mély érzelmeket kiváltani belőlünk. Az emberiség története során a piros szín például az élet, a vér és az energia metaforájaként jelenik meg, nem utolsósorban pedig a szerelem és a vágy kifejezője. Nem véletlen tehát, hogy a szexi, vágyfokozó fehérneműk jelentős része is piros színű.
Így válassz a párodnak szexi fehérneműt Valentin-napra
A Valentin-nap azon napok egyike, amikor kiemelten fontos szerephez jutnak a csábító melltartók, bugyik, fűzők, harisnyatartók és egyéb kiegészítők, ráadásul ilyenkor a férfiak is szeretik szexi fehérneművel megajándékozni a párjukat. Ez azonban nem is annyira egyszerű feladat. Nézzük is, mire érdemes az uraknak figyelniük, intim ruhadarabok vásárlása során.
A Valentin-nap idén is szexi lesz, de milyen fehérneműt válasszak?
Valentin-nap a szerelmesek ünnepe, amikor az emberek megmutatják szeretteiknek, hogy mennyire fontosak számukra. Ezen a napon sok ember ajándékot, virágot, ételt vagy vacsorát ad szerelmének, de ha mindezt egy szuper szexi fehérneművel dobjátok fel akkor az este garantálran szuper lesz!
Nem tudod milyen a mérete? Nem probléma, van megoldás!
Nem ritka eset, hogy valaki szeretné párját meglepni fehérneművel de teljesen elveszik a számok világában. Mekkora kosár kell milyen mellbőség, milyen méret? Megannyi kérdés, amire nehéz választ kapni úgy, hogy ha szeretnénk meglepetésben tartani az ajándékot. Nos, jó hírünk van, hiszen van megoldás!
Vajon hogy jobb a szex: ruhában vagy ruha nélkül?
Kényeztettek már csipkén keresztül? Izgatták már a bimbókat egy gyönyörű melltartón keresztül? Érintették már a tested szatén kesztyűn keresztül? Ha nem, fogalmad sincs, mit hagytál ki eddig ...
Vágyfokozás szexi fehérneműkkel
A legtöbb kapcsolatban akadnak kisebb-nagyobb hullámvölgyek, melyek során csökkenhet az egymás iránt érzett vágy. A kicsit megfakult szenvedélyt azonban újra lángra lehet lobbantani például egy jól megválasztott szexi fehérneművel...
Top 3 női fehérnemű a férfiak szerint
Vajon melyik az a 3 fehérnemű, mely a legjobban izgatja a férfiak fantáziáját? Válassz ezek közül ha kicsit is bizonytalan vagy, hogy mivel kellene hódítanod, nem fogod megbánni! :)
Milyen előnyei vannak a szexi hálóingeknek?
Ha jól választod ki, a hálóing lehet a ruhatárad egyik legszexibb, legerotikusabb ruhadarabja! Szerencsére óriási választék közül válogathatsz és könnyedén találhatsz nálunk olyan hálóinget, melyben úgy lehet szexi, hogy közben a kényelemről sem kell lemondanod!
A tökéletes melltartó titka
A tökéletes melltartó nem csak kiemel és domborít ott ahol kell, hanem egyúttal kényelmes is, viselése közben jól érzed magad. Ismerd meg a tökéletes melltartóválasztás titkait!