A tökéletes melltartó titka

Ajánló · A tökéletes melltartó nem csak kiemel és domborít ott ahol kell, hanem egyúttal kényelmes is, viselése közben jól érzed magad. Ismerd meg a tökéletes melltartóválasztás titkait!

Az erotikus fehérneműk viselése során is érdemes odafigyelni a jó méretválasztásra.

Sok nő küszködik azzal, hogy például nem a megfelelő melltartót hordja. Szúr, nyom, kényelmetlen, lötyög vagy éppen szűk.

Sokat ront a kinézetünkön ha nem érezzük jól magunkat a bőrünkben, pontosabban a fehérneműnkben. Rögtön csökken az önbizalom és máris felesleges pénzkidobásnak tűnik egy-egy szép darab megvásárlása. Csak egy kicsit kell odafigyelni és máris mi lehetünk az a hódító démoni nő, aki már a megjelenésével bárkit levesz a lábáról.

Nem is olyan könnyű megtalálni a számunkra tökéletes fazont, de megéri egy kis időt eltölteni a kiválasztással.

Abierta Fina - Üde vágyakozás - melltartó trió
Raktáron! Alacsony raktárkészlet 
13.990Ft -tól

A helyes melltartóméret megválasztása

Első lépésként meg kell határoznod a pontos melltartóméreted. Ez aránylag könnyű és nem kell hozzá csak egy centiméterszalag. Mérd meg a mell alatti körméretedet: legyen szoros a centi és közvetlenül a mell alatt mérd. Ez lesz a melltartóméreted. Aztán mérd meg a mellednél a körtérfogatodat: a centi legyen vízszintes és pontosan a mellcsúcson vezesd keresztül. Ez adja meg a kosárméreted.

A fazon, melltartó típus meghatározása

Aztán jöhet a fazon, a típus kiválasztása. Nagyon sokfélét választhatsz, attól függően pontosan milyen alkalomra is vennéd meg:

  • egyszerűen csak az önbizalmadat szeretnéd növeli egy szexi melltartó viselésével
  • hódítani akarsz, és előre láthatóan hamar le is kerül rólad
  • a változatosság jegyében szeretnél úgy szeretkezni, hogy valamennyi ruha rajtad marad aktus közben
  • szeretnéd letaglózni a puszta látványoddal a kedvesed

Az ok legyen akár ezek egyike, vagy bármi más, ha erotikus melltartót szeretnél, akkor a legegyszerűbb módon egy on-line webáruházból tudsz rendelni. Nincs zavarba ejtő helyzet, hiszen a vásárlás arctalanul zajlik, nem kell személyesen jelen lenned és nem fognak rád furán bámulni ha 1-1 pikánsabb darab is megtetszik, ráadásul a megrendelt fehérneműket felirat nélküli , diszkrét dobozban kapod meg.

Nem csak a típus, de a színek, anyagok között is van különbség. Nem véletlen, hogy a legtöbb esetben szettben kaphatóak a szexi melltartók. Hidd el, a pasik is figyelnek a részletekre még ha ezt nem tudatosan teszik is. Egy a melltartóhoz passzoló bugyi vagy harisnya sokat dob a megjelenéseden és sokkal erotikusabb látványt nyújtasz majd.

#prod7945#

A szatén vagy a csipke melltartócsodák kényelmes viseletet biztosítanak, a látvány pedig érzékien megbabonázó.

A teljesen nyitott kosaras melltartók pontosan azok amiknek tűnek: túlfűtött, buja vágyakat keltő, szexistennőket gyártó fehérneműk. Ha felveszel egy nyitott darabot, akkor semmi kétséget nem hagysz afelől, hogy mire is vágysz pontosan!

Tehát válogass nyugodtan és bátran a fehérneműk között, kísérletezz kedved szerint és ha sikerült eldönteni, hogy melyik a számodra legvonzóbb darab, ne habozz és rendeld meg, lepd meg vele a szerelmedet is. Értékelni fogja!

Ezeket olvastad már?