Így válassz a párodnak szexi fehérneműt Valentin-napra

Ajánló · A Valentin-nap azon napok egyike, amikor kiemelten fontos szerephez jutnak a csábító melltartók, bugyik, fűzők, harisnyatartók és egyéb kiegészítők, ráadásul ilyenkor a férfiak is szeretik szexi fehérneművel megajándékozni a párjukat. Ez azonban nem is annyira egyszerű feladat. Nézzük is, mire érdemes az uraknak figyelniük, intim ruhadarabok vásárlása során.

A Valentin-nap a szeretet és a szerelem ünnepe, de ne legyünk álszentek - mondjuk ki! - a Valentin-nap bizony nem utolsósorban az erotikáról is szól. De miért is lenne ez tabu vagy szégyenletes dolog? Nem az! Ahogyan az sem kellemetlen, ha ezen a napon egy szép, szexi fehérneművel lepjük meg a partnerünket. A nőknek ebből a szempontból sokkal könnyebb a dolguk, hiszen a férfiak a legtöbb csábító fehérneműnek örülnek, és ha a hölgy magának vásárol, a mérettel sem kell vesződnie. De mi van akkor, ha a férfi szeretne a nőnek fehérneműt venni? Ebben az esetben számos kérdéssel és kihívással kell szembenéznie az erősebbik nem képviselőinek. Lássuk is a legégetőbb dilemmákat és a választ rájuk.

Valóban örül a nő, ha szexi fehérneműt kap Valentin-napra?

Kezdjük is a legelején, azaz, hogy egyáltalán örül-e a nő, ha fehérneműt kap? Nos, a válasz nem lesz teljesen kielégítő, ugyanis ez bizony nőre válogatja. A gyengébbik nem képviselői között akad, aki rajong a szexi meglepetésekért, de akad olyan is, aki úgy véli, hogy ilyenkor a férfi nem neki ad ajándékot, hanem önmagának… Szóval, mielőtt vad keresgélésbe kezdenének az urak, először kérdezősködjenek kicsit a párjuknál, hogy egyáltalán szóba jöhet-e ilyesfajta kedveskedés. Ha a hölgy nem rajong az ötletért, akkor sincs minden veszve, ilyenkor lehet egyfajta kísérő a szexi fehérnemű, ami csak ráadás egy másfajta, a nő által kívánatosabbnak tartott - virág, csoki, vacsora, színház, mozi - ajándék mellé. 

Szexi fehérnemű Valentin-napra

Fehérnemű-választás stílusosan

Ha szabad a pálya és úgy érezi a férfi, hogy belevághat Valentin-nap alkalmából a fehérnemű-vásárlásba, akkor is számos kérdés felmerülhet még a kevésbé gyakorlottak fejében. Például, hogy mégis milyen fehérneműre essen a választásuk? Hiszen színek, fazonok, típusok egész tárháza közül kell kikeresniük azt az egyet, ami biztosan megfelelő lesz az alkalomra. Itt jön képbe, hogy mégis milyen stílusú nőé lesz az adott fehérnemű? Az illető szende szűz típus vagy inkább vérmes vadmacska? Mit kedvel jobban, a klasszikus vonalakat vagy inkább a formabontó fazonokat? Nyitott az újdonságokra vagy az extravagáns megoldásokra? Esetleg van valamilyen titkos vágya, fantáziája? 

A klasszikus fehérnemű kedvelőinek egy szép fehér vagy fekete szett, esetleg hálóing a legjobb választás.

Obsessive 810-SEG-2 - csipkés fehérnemű szett

Obsessive 810-SEG-2 - csipkés fehérnemű szett (fehér)

Obsessive 810-SEG-2 - csipkés fehérnemű szett (fehér) (több kiszerelésben)

Az Obssesive gyönyörű csipkés fehér szettje igazán lélegzetelállító. Puha, kényelmes, bélelt mellrészes melltartója, finoman idomul a melleken. A csipke tanga és a harisnyatartó szexiséget sugároz. Ebben a gyönyörű szettben csakis jól érezheted magad.
Raktáron! A termékből van készleten! 
18.890Ft -tól

Be Wicked Cherry - negligé

Be Wicked Cherry - negligé (fekete)

Be Wicked Cherry - negligé (fekete) (több kiszerelésben)

Egy igazán huncut kis hálóruha, amely nem csak kényelmes, de elképesztően szexi is az Obessive-től megszokott prémium minőségben
Raktáron! Alacsony raktárkészlet 
14.990Ft -tól

A bevállalósabbaknak viszont jöhet a provokatívabb piros, vörös verzió vagy valami igazán extravagáns.

A szexi fehérnemű túlmutat a bugyin és a melltartón

Vásárláskor mindenképpen érdemes az uraknak szem előtt tartani, hogy a fehérnemű, nem csak bugyi és melltartó. Szerencsére ma már rengeteg szexi, csábító, sőt provokatív típusa létezik az alsóneműknek, akár a fazonokról (francia, brazil, tanga, alul nyitott bugyik, háromszög, push up, balconette melltartók, mellemelők, fűzők, bodyk, harisnyák), akár az anyagokról (csipke, szatén, selyem, necc, lakk), akár a stílusról (klasszikus összeállítások, tematikus szettek, fétis ruházat, szerepjáték) beszélünk. Érdemes jól feltérképezni a kínálatot és olyan fehérneműt választani, ami valóban örömet fog okozni a megajándékozottnak (is).

Cottelli Party - cipzáros, ujjatlan fényes body

Apukám, ne most spórolj!

És igen, itt sem mehetünk el szó nélkül a piszkos anyagiak mellett - mert bizony egy minőségi, valóban szép fehérnemű nem olcsó mulatság! Persze azt se mondjuk, hogy a férfinak valami őrületesen drága bugyit kell vennie a párjának, csupán azt, hogy a fehérnemű, amivel ilyenkor meglepi a kedvesét, egyfajta tükre a törődésének és az odafigyelésének. Szóval ne a legolcsóbb megoldásban gondolkodjon senki, mert az olcsó húsnak általában híg a leve… Elég kellemetlen, ha az ajándék már az első alkalommal elszakad, foszlani kezd, esetleg csúnyán van varrva vagy el van szabva. 

A méret a lényeg!

Végül, de nem utolsósorban pedig érdemes a vásárlás előtt tájékozódni a hölgy pontosan adottságairól (mell, derék, csípő méretei), ez ugyanis döntően befolyásolja, hogy milyen fazont és főképp milyen méretet válasszon neki a férfi. Hiszen hiába a legfinomabb csipke, a legvadítóbb lakk, ha túl szűk a fazon vagy lötyög valahol. És persze egészen másban érzi magát jól egy dúsabb idomú hölgy és másban egy pici keblekkel rendelkező. A pontos méret megismerésének legegyszerűbb módja, ha az urak kicsit körülnézni a partnerük fehérneműs fiókjában, vagy ha ez nem járható út, akkor úgynevezett one size fehérneműt választanak, amelyek általában annyira rugalmasak, hogy S-től egészen XL-es méretig megfelelőek lehetnek - ilyenek például a különféle cicaruhák vagy testharisnyák is.

Cottelli Plus Size - csipkés gyöngyös melltartó szett

Obsessive N112 - ujjatlan, angyalszárnyas necc overall

Mi úgy gondoljuk, hogy egy minőségi és a pár stílusának megfelelő, szexi fehérnemű nagyban emelni tudja a Valentin-nap fényét, így bátran ajánljuk az uraknak - de persze a hölgyeknek is! -, hogy lepjék meg a párjukat egy szép intim ajándékkal ebből az alkalomból. A hatás biztosan nem marad majd el!

Ezeket olvastad már?