Disney karakterek fehérneműben, ez egészen elképesztő!

Fehérnemű világ · A Disney hercegnők egytől egyig csodásak, csinosak és szexik, ezt kezelhetjük tényként. Generációk nőttek fel rajtuk és a történeteiken, azonban mi most egy picit benéztünk a ruha alá a Yandy új fehérnemű kollekciójának segítségével. Vajon milyen tangát visel Hófehérke? Most ezt is megtudhatod!

Persze amiről most szó lesz az fikció és biztosan megosztó is, de nincs mit tenni a Disney hercegnők fehérneműi megérkeztek a Yandy kínálatába. Hamupipőkétől kezdve Hófehérkén át egészen a Jégvarázsos Elzáig számos Óperenciás-tengeren túli szereplő dobta le a textilt, hogy megmutassa szexi fehérneműjét. Ráadásul pedig elhoztuk nektek Szörnyella De Frász szexi darabját is!

A fehérnemű szettek egytől egyig úgy letek megtervezve, hogy teljes mértékben illeszkedjenek a hozzájuk fűzhető karakterekhez. A kényelmes csipkés szettek mind színükben mind kialakításukban hozzák a maximumot és azonnal beindítják a fantáziádat. A csipkés tangák és melltartók egy teljesen más megközelítésben mutatják be gyermekkorunk hőseit. Cikkünkben összeszedtük most nektek ezeket, illetve a galériában még több képet is találhatsz a szexi fehérnemű összeállításokról.

Jázmin hercegnő

Az Aladdin meséből megismert szuperszexi hercegnő fehérnemű szettje világoskék csipkés és keleties beütésű. A spagetti pántos melltartót elül apró kövecske díszíti és kiegészítőként a szettet fejpántot is adnak. A bugyija természetesen tanga azonban deréknál emelt, a kényelmesebb viselés érdekében (noha természetesen nem kimondottan hétköznapi viseletről beszélünk) A kollekció az Arab Nights nevet kapta.

Hófehérke

Bizonyára senkinek nem kell bemutatnunk Hófehérkét, aki nevét a bőre színéről kapta. Ében fekete haja és rózsa piros szájával a gonosz mostoha elől kényszerült az erdőbe a törpék közé. Innentől kezdve rengeteg erotikus töltetű verzió is napvilágot látott, és a mostani fehérnemű szett sem könnyít a helyzeten. A szexi kék csipke melltartó vörös pántokkal, magas nyakpánttal megoldva igazán szexi, alul pedig egy szuper spagettipántos érdekes megoldású tanga teszi teljessé az összképet, amire csak ráadás a szexi combfix.

Pocahontas

Az egzotikus szépségű bennszülött indián lány meséje és története magával ragadó volt pontosan úgy, mint a róla megformált fehérnemű szett is. A New Land Fantasy Princess névre keresztelt szett állítható spagettipántos kosaras melltartót kapott illetve egy különleges nyakkivágást.  A bugyija Cheeky stílusú szuperszexi és kényelmes variáció. Az összképet a fodros szoknya és a vékony fekete öv teszi teljessé.

Ariel

A kétéltű hercegnőt már láttuk bikiniben, de fehérneműjét eddig még homály fedte. A vörös démonnak egy lila színű levehető pántos csipkés, kosaras melltartót álmodott meg a tervező. A szett része egy türkiz csipkés tanga fodros harisnyakötőkkel, amelyeket szintént lecsatolhatunk. A formáció az Underwater Fantasy Princess nevet kapta.

Elza

A Jégvarázs című Disney mese főhőse az utóbbi idők legsikeresebbének mondhatja magát, amire most ráteszünk mi is egy lapáttal, hiszen íme bemutatjuk, az egyik talán legdögösebb szettet a válogatásunkban. Az Ice Queen Fantasy névre keresztelt darab egy kék csipke melltartóból áll amelynek kettős spagetti pántja van és jól tartó push-up kosara. Lejjebb haladva találhatunk egy csipke fűzőt természetesen kék színben végül pedig egy csipkés String tanga bugyit. Kell ennél több?

Belle

A Szépség és a Szörnyetegből a szörnyeteg… na jó nem is, természetesen a Szépség hercegnő, akinek jellegzetes sárga ruháját az összes muslinca megirigyelné nyáron. Ez a tény pedig rányomta bélyegét a fehérnemű szettjére is amely a Mademoiselle Fantasy Princess fantázia nevet kapta. Sárga csipkebevonatos állítható spagettipántos push-up melltartó, elől pici rózsával, illetve a hozzá tartozó cheeky kivágott szatén vörös fűzővel ellátott bugyi alkotja ezt a csodálatos szettet. Kiegészítőként karpántokat is kapunk a pénzünkért.

Hamupipőke

Egy hercegnő, aki a gonosz mostohái miatt került sanyarú sorsra, de végül mégis csak ő lett a nevető harmadik. Azt nem tudjuk, hogy valóban a cipője vagy ez a szuper dögös fehérnemű szett vette le végül a herceget a lábáról, de a történet vége szempontjából teljesen lényegtelen is. A vékony pántokkal ellátott szett egy csipkés emelt nyakú megkötős melltartóból és egy csipkés strapabíró vékony pántokkal ellátott tangából áll. A Midnight Curfew Princess szett része egy fodros szexi combfix.

Csipkerózsika

Szinte hihetetlennek tűnik, hogy a Disney féle verziót 1959-re kell datálni. Gyakorlatilag két év múlva 80 éves lesz a mese és ilyen sok időt kellett várni, hogy meglássuk milyen fehérneműt is hordott a szőke ciklon Aurora. A Sleepless Fantasy Princess szett egy rózsaszín vászon kosaras alul csipkékkel dísztett melltartóból áll, amely egy szexi csipke magas nyakpántot is kapott. A szett része egy magasított rózsaszín csipke bugyi és egy szexi fodros combfix is. Vajon a hercegnek is bejött ez a szett?

Alíz

A Csoda országban eltévedő kislány kalandjait szerintünk mindenki ismer, azonban biztosan kevesen tudják, hogy Alíz is egyszer felnőtt és bizony ahogy minden nő beleszeretett a szexi fehérneműkbe. A kedvence pedig a képen látható világoskék fodros csipkés body lett, amely teljes mértékben megy a Disney által korábban megkreált imidzséhez. A hátul fekete szatén fűzős darab természetesen a Wonderland Fantasy Princess nevet kapta.

Piroska

Abban biztosak vagyunk, hogyha ledobta volna a ruháját Piroska a Farkas előtt, akkor biztosan nem a gyomrában köt ki, de ez nem így történt. A Little Red Fantasy fehérnemű szett hozza a tőle elvárt stílust vörös kockás kosaras, csipkével díszített melltartó elöl fűzővel a szett legékesebb darabja, amely jól kiegészül a hozzá tartozó áttetsző anyagból készült piros franciabugyival és a pici kendővel. A melltartó érdekessége a csipkés válltakaró, amely harmóniában áll a bugyit élőről körbe ölelő fehér csipkével. A kosár természetesen nem a szett része, olyanért el kell menni a Lidl-be és venni egyet. Mielőtt mindenki gondolkozóba esne, hogy vajon mi volt a Disney mese címe eláruljuk, hogy sosem készült Disney adaptáció ebből a világon szinte mindenütt ismert meséből! Megdöbbentő, igaz?

Vörös szív királynő

Picit elkanyarodva a fiatal csajok vonaltól jönnek a MILF kategóriába tartozó egykori hercegnők, akik azóta uralkodókká avanzsáltak. Először érkezzen Alíz csodaország kegyetlen királynője, akinek azonban a rideg külseje alatt szuper szexi fehérnemű szett bújik meg (bár szinte biztos, hogy a tervezőt a fiatal kori énje ihlette meg). A szett egy fekete kosaras piros csipkével díszített spagetti pántos melltartóból egy szívekkel díszített harisnyakötőből és egy apró csipkés fekete piros vékony pántos tangából áll. A csipkés vörös harisnya sajnos nem a szett része.

Demona

A Csipkerózsika mese gonosz boszorkája, aki annyira magával ragadta a Disney stúdiót, hogy a meséből kiragadva egész estés filmet is forgattak Angelina Jolie főszereplésével. Bizony a hideg külső mögött egy szexi nő lakozik, még dögösebb fehérnemű szettel. A V kivágású hosszujjú spagetti pántokkal ellátott felső gyönyörű lila csipkével van díszítve és ez a díszítés végig megy az egész szetten beleértve az áttetsző fekete anyagból készült bugyit és a kiegészítő nyakpántot is. Így már mindjárt nem olyan gonosz a karakter igaz?

Gonosz királynő

Picit visszakanyarodunk a Hófehérke történethez, hiszen elérkeztünk az utolsó hercegnő/királynő szetthez, amely nem másé, mint a gonosz királynőé. Szinte biztos, hogy itt is inkább a fiatalabb énjére gondolta a tervező, amikor megalkotta ezt az igazán kifinomult és elegáns csipkés darabot, amely bármilyen glamour foltozáson megállná a helyét. A boszorkányos szett melltartója egy lila vékony arany pántos merevítés nélküli csipkés darab. Felül még található egy apró kivágott hosszú ujjú szatén felső csipkével díszítve, míg alul a szett részét egy lila magas derekú csipkés francia (cheeky) szabású bugyi képzi. Ez után szinte biztos, hogy más szemmel nézünk majd a gonosz boszorkára! Ugye?

Szörnyella De Frász

Semmi köze a hercegnő és királynő vonalhoz, azonban extraként elhoztuk azt a nőszemélyt, akit szinte biztosan soha az életben senki nem próbált meg elképzelni fehérneműben. Pedig fiatal korában Szörnyella is nagyon szerette a szexi fehérneműt, amelyet nem is díszíthetne más, mint dalmataszőr. A Devilish Dognapper Fantasy csipkés fekete bodyhoz tartozik még egy vörös szintén dalmata szőrrel díszített kesztyű is. Így már teljes a kép!

Reméljük tetszett cikkünk, ha igen, akkor ne feledd el megosztani másokkal is!

Ezeket olvastad már?