Ezekért a fehérnemű katalógus képekért rajong most az internet

Fehérnemű világ · Tabria Majors újra gondolta a Victoria’s Secret katalógusát és a vállalat kollekciójából szemezgetve azokat a maga plus size testén mutatta be, az internet pedig felrobbant a képek láttán.

A Victoria’s Secret gyakorlatilag csakis a vékony modelleket helyezi előtérbe és ezzel nagyon sok hölgyet vesz gyakorlatilag semmibe. Persze a tökéletes, csínos és vékony testeken hibátlanul állnak a fehérneműgyártó szettjei, azonban valljuk be őszintén az ilyen alkattal rendelkező nőkből még minidig kevesebb vásárló kerül ki a való életben

Pontosan erre az egyenlőtlenségre szerette volna felhívni a figyelmet Tabria Majors plus size modell, aki elhatározta, hogy a nagyhírű gyártó kollekciójából szemezgetve újra fotóztatja a katalógust ezúttal plus size méretben és megosztja képeit az Instagram oldalán. Célja, hogy a merev szépségstandardok ellen kampányoljon és bemutassa, hogy igenis bárki hordhatja a katalógusokban megtalálható fürdőruhákat, melltartókat, fehérnemű szetteket, tangákat vagy éppen harisnyákat.

A képek annyira hatásosak lettek, hogy csakhamar több mint 38 000 kedvelést gyűjtött be velük Tabria. A kezdeményezés persze nem teljesen újkeletű, hiszen sokáig futott a közösségi médiában a  #ImNoAngel kampány, amelyek szintén az volt a szerepe, hogy felhívja a figyelmet a saját testünk elfogadására. Tabria Majors postjában bírálta is a Victoria's Secret-et, a sokszínűség hiánya miatt, és nem érti, hogy miért nem lehet ezen változtatni.

A képen a plus size egy VS szexi áttetsző bodyt öltött magára majd a saját fotója mellé rakta Jasmine Tookes Victoria’s Secret angyal eredeti katalógus képét.

Ezzel pedig nem ért véget a figyelemfelkeltő kampány, csipkés franciabugyit szerzett be majd szintén a VS katalógusából választott fotót utánozva készíttetett magáról egy felvételt

Végül de nem utolsó sorban Stella Maxwell-el promózott tarka bikinihez hasonlót öltött magára és összehasonlítás képpen egy képre rakta magát és a Victoria’s Secret angyalkáját.

Amennyiben egyet értesz a Tabria kezdeményezésével dobj egy lájkot a cikkünkre. Pus Size fehérneműkért pedig kattints ide és válogass a hatalmas kínálatunkból!

Ezeket olvastad már?