Ezt látnod kell, íme a világ legdrágább melltartója!

Fehérnemű világ · Vannak olyan fehérneműk, amik megfizethetetlenek. Nálunk a Szexi Fehérnemű webshopban nem ezek a termékek a jellemzőek, viszont a tavaly év végén bemutatott fehérnemű szett méltán érdemel meg nálunk is egy bejegyzést.

A 2017 Champagne NIghts Fantasy Bra névre keresztelt csoda melltartó és a hozzá tartozó bugyi a világ legdrágább fehérneműje címmel büszkélkedhet. Az ára közel  2 000 000 dollár, vagyis valamivel több mint fél milliárd forintot kell kicsengetnie annak aki szeretné magán viselni ezt a darabot. Persze itt sokkal kevésbé beszélhetünk szexi fehérneműről, hiszen a termék valójában egy ékszer.

A Champagne Nights Fantasy Bra kimondottan a Victoria’s Secret számára készítette az egyedi ékszereket gyártó Mouawad. A kézzel készült szetten találhatunk gyémántot, sárga zafírt és kék topázt természetesen 18 karátos aranyba foglalva. Fehérnemű több mint 600 karátos, összesen 6000 kó díszíti, és elkészítéséhez több mint 350 órára volt szükség.

A terméket Victoria’s Secret-modell Lais Ribeiro testén mutatták be 2017 novemberében. A 27 éves fehérnemű modell az anya vállalat év végi bemutatójának a Victoria's Secret Fashion Show promózásának okán kapta magára ezt a csodálatos arany melltartót, amit Shanghaiban tartottak 2017-ben. A cég ekkor mutatta be az új Victoria’s Secret Dream Angels névre keresztelt teljesen új kollekcióját.Jöjjön egy kis videó erről a csodálatos szexi melltartóról.

 

Ezeket olvastad már?