Hihetetlenül drága fehérneműk a nagyvilágból!

Fehérnemű világ · A világon nagyon sok férfi van, aki szereti a szép órákat, hatalmas gyűjteményekkel rendelkeznek, amelyek talán soha sem kerülnek fel a csuklójukra. Imádják a szép, különleges, menő autókat, amelyekre akár több millió dollárt is kifizetnek csak, hogy megszerezzék az őrületbe kergető autót. Azt gondolnánk a nők ennél sokkal okosabbak, és nem költenek, nevetségesen nagy összeget valamire, amire talán nincs is szükségük, vagy soha nem fogja látni rajtuk senki. Nos, el kell mondjuk, téved aki azt hiszi ez így van.

Bizony a nők se tudják megállni, hogy nekik is legyen valami amivel büszkélkedhetnek vagy kitűnhetnek mások közül. Jó persze ez nem az átlagos, hétköznapi nők hóbortja, inkább a híresek és gazdagok passziója. Mi csak annyit mondunk erre, hogy mindenki tegye azt amit szeretne, vegye meg azt amire vágyik illetve amit megengedhet magának, és gyűjtsön olyan dolgot vagy dolgokat, amiben örömét leli. Most maradunk a női nem hóbortjainál és mutatunk nektek pár olyan designer fehérneműt, amiért a hírességek komoly összeget is hajlandóak lennének kifizetni. 

A legtöbben valószínűleg el sem tudjátok képzelni, hogy egy egyszerű vagy egy szexi fehérneműre pár ezer forintnál többet szánjatok, pedig képzeljétek el, hogy vannak a világon olyan különleges alsóneműk, amiknek az árából akár egy autó vagy akár egy szép ház is simán kijönne!

Jöjjön a világból pár különleges fehérnemű, ami a legdrágábbak közé tartozik

Arany fehérnemű - 26 000 dollár

A kínai Wuhan (igen ahonnan a COVID19 is indult, de ettől most vonatkoztassunk el kicsit) városában bemutatott arany fehérnemű, 3 kg aranyból készült. Öt szakképzett ékszerész és fél év kellett ahhoz, hogy elkészítsék a szettet, amelyet ma már csak műalkotásnak tekintenek, mivel soha nem adták el a nyilvánosság számára.

Anamika Khanna ORRA Gyémánt Bustier - 1,3 millió dollár

Anamika Khanna, egy indiai székhelyű nemzetközi tervező, akinek remekműve több mint egymillió dollárt ér. 2010-ben hat hónapig kézzel készült, több mint 500 karát belga ORRA gyémánttal. Ez a szexi darab valahol a melltartó és egy top között van, minden esetre egyetlen részével is évekig kifizetetlen csekkek nélkül élhetnél!

Victoria’s Secret Hearts on Fire Diamond Fantasy Bra - 6,5 millió dollár

Karolina Kurkova mintájára a Hearts on Fire Diamond Fantasy melltartón a Victoria virágmotívum közepén egy divatos 10 karátos gyémánt bross található. Több mint 20 000 óra munka kellett a kövek megmunkálásához és további 300 óra a fehérnemű elkészítéséhez. A 2006-os VS bemutatón felbukkant szexi melltartón egyébként 2000 db gyémánt található összesen.

Victoria’s Secret Millenniumi melltartó - 10 millió dollár

A Heidi Klum szupermodell képviseletében a “Millenium Bra”, amely 1999-ben debütált, de érdekes módon fizikailag sosem szerepelt a divatbemutató színpadán. A 2000 platinában rögzített gyémánttal és zafírral ellátott szexi fehérneműn, a szám utalt a 2000-es millenniumi évre utalt természetesen.

Victoria’s Secrets Very Sexy Fantasy melltartó - 11 millió dollár

Heidi Klum 2003-ban a Victoria Secret másik pazar kollekcióját is modellezte, Very Sexy Fantasy Bra vagyis nagyon szexi fantázia melltartó néven ismert. Középpontjában 70 karátos gyémánt található, amely egyértelműen meghatározta a fehérnemű árát, hiszen ez a világ második legnagyobb gyémántja. A Vörös és fehér melltartót 370 órán át készítették és bizogy a Guiness rekordok könyvébe is bekerült mint a világ legdrágább és legfelbecsülhetetlenebb értékű fehérneműje.

Heavenly Star Fantasy melltartó - 12,5 millió dollár

A legelső Fantasy melltartó volt, amely a kifutón megjelenhetett (1996 óta voltak Fantasy melltartók mint például a korábban említett millenniumi kiadás is, de ezek sosem jutottak fel a kifutóra) természetesen Heidi Klum modellen, aki számára igazi kitörés volt, amikor 2001-ben megdöbbentő 12,5 millió dolláros fehérneművel sétálhatott végig a kifutón. A Heavenly Star Fantasy melltartó, több mint 1000 rózsaszín zafírt és 90 karátos gyémántot tartalmaz. 

Victoria’s Secret szexi Splendor Fantasy melltartó - 12,5 millió dollár

Minden idők legjobban fizetett modellje Gisele Bündchen megmutatta, hogyan viseljünk több mint tizenkét millió dollárt érő melltartót. 2005-ben ezzel a szexi, csodálatos vörös Victoria's Secret fehérneművel lépett a kifutóra, ami 2900 gyémántból, 22 rubinból állt 18 karátos fehéraranyba ágyazva. A fehérnemű középpontjában egy 101 karátos Mouawad Splendor gyémánt volt látható, egyébként a fehérneműt is Mouawad tervezte.

Red Hot Fantasy melltartó és bugyi - 15 millió dollár

Gisele a világ második legdrágább fehérneműjét is modellezte, amely a Victoria's Secret Red Hot Fantasy melltartója és bugyija. A készlet 1300 drágakőből áll, beleértve 300 karát thai rubint is. 

Susan Rosen Diamond Bikini - 30 millió dollár

A Victoria's Secret egyértelműen uralta a világ legdrágább fehérneműinek listáját, de sajnos a legdrágább fehérneműt, Susan Rosen nevében egy másik tervező jegyezheti. A Rosen gyémánt bikini kétszer annyiba kerül, mint a Red Hot Fantasy melltartó és bugyi, és kizárólag a Sports Illustrated 2012. évi fürdőruha kiadásához tervezték és Molly Sims mutathatta be. A szett több mint 150 karátos volt, D hibátlan gyémántok alkották. 51 karátnyi hibátlan körte alakú gyémánt egy 30 karátos smaragd vágott gyémánt és két 15 karátos kerek gyémánt és egy pár nyolc körte alakú gyémánt amelyeket platinába foglaltak. 

Számtalan szebbnél-szebb vagy különlegesebbnél-különlegesebb, egyedi fehérneműt lehet még felfedezni a nagyvilágban, illetve a kifutókon. Mindenki döntse el maga, hogy mennyire vonzza, ezen műalkotások látványa és, hogy vágyik-e esetleg ilyen aprócska, de méregdrága fehérneműre. Valószínűleg többségben vannak azok a nők, akiknek ilyen dolgokra nincs szükségük és ez rendjén is van így. Ettől függetlenül a szép, kényelmes, minőségi, szexi fehérneműt nem vetik meg, sőt nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem. Webáruházunkban arra törekszünk, hogy minden nő megtalálja, a számára kényelmes, szép, szexi, tökéletes fehérneműt, és ezért még csak ne is kelljen vagyonokat áldozni.

Fehérnemű kínálatunkból mutatunk néhány csodás darabot nektek, amelyek igaz nem a fent bemutatott, gyémántokkal díszített kategóriába tartoznak, hanem a mindennapi öltözetünk illetve ünnepi vagy csábításra alkalmas szettünk lehet. 

Baci - puha csipke melltartó harisnyatartós tangával - fekete (S-L)
Raktáron! Alacsony raktárkészlet 
9.990Ft
Obsessive Frivolla - pikáns csipkés fehérnemű szett - 4 részes (fekete)

Obsessive Frivolla - pikáns csipkés fehérnemű szett - 4 részes (fekete) (több kiszerelésben)

Az Obsessive Frivolla szett hihetetlenül gyönyörű és csábítóan szexi. Rugalmas, tökéletesen kidolgozott csipkéből és a látványt még jobban növelő pántokkal, amely garantálja, hogy egyedi érzésben lesz részed. A szett 4 részből áll, így már csak egy szuper szexi harisnyára lesz szükséged. Nyűgözd le a párodat és saját magadat is!
Raktáron! Alacsony raktárkészlet 
18.990Ft -tól
Cottelli - galléros csipke melltartó szett (fekete)
Raktáron! A termékből van készleten! 
16.990Ft -tól

Ezeket olvastad már?