Milyen előnyei vannak a szexi hálóingeknek?

Ajánló · Ha jól választod ki, a hálóing lehet a ruhatárad egyik legszexibb, legerotikusabb ruhadarabja! Szerencsére óriási választék közül válogathatsz és könnyedén találhatsz nálunk olyan hálóinget, melyben úgy lehet szexi, hogy közben a kényelemről sem kell lemondanod!

A hálóing egyes véleményekkel ellentétben határozottan nem divatjamúlt ruhadarab, sőt! A mai modern hálóingek már egyáltalán nem hasonlítanak nagymamáink vastag, hosszú, kényelmetlen darabjaihoz.

A könnyed, légiesen lágy anyagok kényelmes viseletet biztosítanak és a látvány mindent megér! Na persze a mintás pamut hálóingek és pizsamák is alkalmasak az alvásra, de

  1. Szexinek érzed magad bennük?
  2. Na és a párod, ő szexinek lát?
  3. Szerinted ezek az éjszakai ruhadarabok erotikusak?

Ha három „nem” közül akár csak egyre is NEM-mel választoltál vagy akár csak bizonytalan vagy va választ illetően, akkor nem árt változtatnod a stílusodon és beújítanod egy új hálóinget. Nézz körül a virtuális piacon és csemegézz a szexi hálóingek között, képzeld el a párod reakcióját, ahogy meglát benne!

#prod6003#

Nem elhanyagolható körülmény és mindketten csak profitálhattok belőle, ha magabiztos vagy az ágyban. Ezt a magabiztosságot egyszerűen alátámaszthatod és megerősítheted egy jól megválasztott erotikus éjszakai hálóinggel. A szatén negligék, a csipkés díszítések, a sejtelmes áttetsző anyagok mind azt szolgálják és azt hirdetik, hogy mennyire gyönyörű és kívánatos vagy!

Határozottan kijelenthetjük - és azt hiszem ezzel maguk a férfiak is egyetértenek - hogy a pasik vizuális típusúak. Ha meglátnak egy szép női testet rögtön a szex jut eszükbe. Ezt a hatást érheted el illetve fokozhatod könnyedén, ha olyasmit viselsz az ágyban ami magabiztossá tesz és megnöveli az erotikus kisugárzásodat. A vágykeltés egy kapcsolat minden szakaszában fontos momentum, tartsatok akár a legelején vagy tudjatok magatok mögött már jó pár évet.

A vágyat gerjeszti és ezzel kölcsönösen felizgatjátok egymást ha mondjuk egy átlátszó csipke csodát viselsz az ágyban. Meg fogsz lepődni, mennyivel javítja ez a kis apróságnak tűnő adalék a szexuális életedet, a szeretkezéseitek minőségét.

#prod6035#

Már hallom is a kifogásokat és a negatív gondolataidat! Hadd oszlassak el egypár tévhitet!

A szexi hálóingek nem csak a tökéletesen alakon mutatnak jól!

Először is ezek a hálóingek nem csak a tökéletes, modell alaktú lányokon mutatnak jól. Mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet! Nem beszélve arról, ha mondjuk van olyan testrészed amit nem annyira mutogatnál szívesen, válassz egy olyan ruhaneműt ami takarja azt, vagy olyat ami azt emeli ki amit meg akarsz mutatni.

Nem drágább, mint az "átlagos" hálóingek

A másik leggyakoribb ellenérv a ruhák ára. Hát én rendszeresen járok olyan boltokba, ahol egy átlag fizetéshez képest megfizethető ruhákat árulnak. (Vagy legalább is ezt gondolják mert semmi világmárka vagy például olasz divattervezői kollekció nem kapható.) Nyugodtan hasonlíts össze az ottani pamut mesefigurás hálóingek árait egy szexi hálóingével. Meg fogsz lepődni, mennyire megfizethetőek ezek az éjszakai hálóingek.

Cottelli - Szatén negligé (fekete)
Raktáron! A termékből van készleten! 
9.790Ft -tól

Ugyanolyan kényelmes és kellemes lehet, mint egy nem szexi hálóing

Kifogás szokott az is lenni, hogy ami szexi és ami jól mutat a női testen, az biztosan kényelmetlen is lesz mert hiszen a szépségért meg kell szenvedni. Ez messze nem igaz, rendkívül kényelmes viselet lehet 1-1 erotikus hálóing is, csak jól kell méretet és anyagot választani! Ott a selyem vagy a szatén például ... egyszerűen nem lehet nem szeretni, ahogy ezek az anyagok a bőrödhöz érnek!

Ha pedig a többi egyéb előnyét is hozzáveszed, akkor aztán tényleg csak azt lehet mondani, hogy éljenek a szexi hálóingek!

Ezeket olvastad már?