Nyerj Obsessive fehérneműt nőnapra!

Híreink · Gondoltuk kedveskedünk Nektek és még varázslatosabb pillanattá tesszük a Nőnapot számotokra. Játékunk során egy gyönyörű Obsessive 838-BAB-3 - pikáns csipkés babydollt tangával tudhat magának a szerencsés, amely az elegancia, a kényelem és a szexiség jegyében született. Ha szeretnéd megnyerni magadnak, vagy kedvesednek, nem kell mást tenned, mint követni az általunk leírt játékszabályt!

A nemzetközi Nőnapon, március 8-án ismét a nőket ünnepeljük! Ezen a csodás napon, ne felejtsd el meglepni kedvesedet, hogy érezze törődsz vele és mennyire fontos neked! Készülj fel időben, vegyél egy szép virágot, hiszen egy nő annak mindig örül, és ha mellé egy kis ajándékkal is kedveskednél, válassz egy gyönyörű fehérneműt, hiszen tudjuk egy nőnek abból sosincs elég. Szóljon ez a nap csakis róla és az Ő boldogságáról! A Szexi Fehérnemű webshopban mi felkészülten várunk, neked nincs más dolgod, csak kattintani és kiválasztani a legszebb fehérneműt szíved választottjának.

Gondoltuk kedveskedünk Nektek és még varázslatosabb pillanattá tesszük a Nőnapot számotokra. Játékunk során egy gyönyörű Obsessive 838-BAB-3 pikáns csipkés babydollt sorsolunk ki, amely az elegancia, a kényelem és a szexiség jegyében született. Ha szeretnéd ezt a szexi fehérneműt megnyerni magadnak, vagy kedvesednek, nem kell mást tenned, mint követni a következő lépéseket:

JÁTÉKSZABÁLYUNK

Amit tenned kell a játékban való részvételhez: 

  1. Kövesd az oldalunkat Facebookon vagy Instagramon
  2. Lájkold a bejegyzést Facebookon vagy Instagramon
  3. Oszd meg a bejegyzést Facebookon vagy jelöld meg ismerősödet Instagram kommentbe

SORSOLÁS IDŐPONTJA: 2021. MÁRC.1-én De.10 óra (Instagram Live)

NYEREMÉNY

Obsessive 838-BAB-3 - pikáns csipkés babydoll tangával (piros)

Obsessive 838-BAB-3 - pikáns csipkés babydoll tangával (piros) (több kiszerelésben)

Egy kicsit romantikus és hihetetlenül szexi! Ez az Obsessive babydoll, egyszerűen csodálatos, hagyd, hogy a Te testedet is díszítse! A-vonalú fazonja, akkor is jól mutat ha csípőben egy kicsit erősebb vagy. A melleket keretező pántok, a dekoltázst szépen hangsúlyozza. Rugalmas, puha anyaga, megfelelő kényelmet biztosít, így biztos, hogy tökéletesen fogod érezni magad benne.
Raktáron! Alacsony raktárkészlet 
17.990Ft -tól

A játékban minden 18. életévét betöltött látogatónk részt vehet! A Facebook és Instagram megosztásokat és kedveléseket összegyűjtjük és a sorsoláson mindenki részt vesz, aki a feltételeknek eleget tett. Sorsolás után privát üzenetben keressük fel a nyertest a méret és a szállítási cím egyeztetése kapcsán.

A nyereményt diszkrét csomagolásban küldjük GLS futárszolgálattal a nyertes által megadott címre.

GRATULÁLUNK A NYERTESNEK! @szaloczibettina

A sorsolás felvételét megtekinthetitek:

Ezeket olvastad már?