Obsessive Emperita, a szexi mindennapokra is!

Tesztek · Termék bemutató sorozatunkban az Obsessive Emperita szettet hoztuk el nektek ezen a héten. Ismerkedjetek meg ezzel a szuper szexi fehérneművel, amely nem csak csábításra tökéletes, hanem akár mindennapi viseletként is megállja a helyét.

Mielőtt látnánk a szettet röviden ismerjétek meg az Obsessive márkát

Agnieszka és Tomek Szpila 2006-ban hozták létre az Obsessive női szexi fehérnemű márkát, amely mára már szinte mindenhol ismert lett. A lengyel cég egy bájos hegyekre néző központban helyezkedik el. Innen indulnak a különböző fehérnemű csomagok a világ minden tájára és itt készülnek a gyönyörű, divatos, szexi fehérnemű újdonságok is.

A tervezés mindig hatalmas odaadással és szakértelemmel történik, minden részletre ügyelve, hiszen minden elképzelés mögött egyedi varázslat rejtőzik. Miközben az új fehérneműk készülnek, fő cél a majdani használók minden elvárásának figyelembe vétele. A maximális kényelem nyújtása természetesen minőségi anyagok felhasználásával. A fehérneműnek olyan második bőrnek kell lennie, amelyben kényelmesen, szépnek és szexinek érezhetjük magunkat. Azért, hogy mindig a maximális minőséget nyújtsák, a cég székhelyén minden terméket kettős minőségellenőrzésnek vetnek alá.

Nem csak a termék minőségére fektetnek nagy hangsúlyt, ugyanolyan fontos számukra a csomagolás is, hiszen azt látjuk először, amikor kézhez vesszük az új, vágyott fehérneműket. A cég minőségellenőrei  biztosítják a fehérnemű tökéletes csomagolását és alapos ellenőrzését, csak ez után indulhatnak útjukra a csodaszép fehérneműk.

A doboz tartalma

Ahogy az lenni szokott az Obsessive fehérneműk esetében egy szétcszúsztatható borítás alatt található meg az igényes fehér Obsessive logós doboz, amit kinyitva rögtön egy kis üdvözlőkártyával találjuk szembe magunkat, ami a személyes kedvencünk a márkánál.

Beljebb hatolva egy vékony papír takarja a csodálatos fehérneműt, ami jelen esetben egy melltartóból, egy harisnyatartóból és egy tanga bugyiból áll. Itt érdemes megjegyezni, hogy a csomag NEM tartalmaz harisnyát, ezt külön kell beszereznetek hozzá!

Lássuk a csodát, azaz az Emperitát!

Az Obsessive megalkotta a tökéletes fehérneműt, amely egyszerre érzéki, érdekes és kényelmes. Bevallom nem rajongok a merevítő nélküli puha melltartókért, mert mindig rizikós, hogy miként is fognak tartani és formázni egyszerre. De leszögezhetjük, hogy az Obsessive bravúrosat alkotott ezzel a felső résszel.

Az Emperita szett egy gyönyörűen varrott bralette-ból áll, amely jól tartja és a látszólag finom anyag ellenére jól összegyűjti és megtartja a melleket. Nem lógnak nem állnak szét, és a tökéletes varásnak köszönhetően igen kívánatos formába hozzák a kebleket, amely látvány magáért beszél.

Természetesen nagyobbak nem lesznek, hiszen nincs bélés és push-up mégis a kialakítás gyönyörű dekoltázst eredményez. A melltartó szépen felfekszik a háromszögek nem nyomják le a kebleket és nagyon kényelmesek.

A beállítás történhet a hevederekkel illetve a hátul található három horgos kapoccsal. A puha kialakítás annyira kényelmes, hogy akár napi viseletnek is tökéletes blúzok alá.

A legnagyobb csoda a harisnyakötő öv, amit gyönyörűen díszítettek velúr szegélyekkel és csipkékkel. A harisnyakötő hátsó része fűzővel rendelkezik, a befűzött szalag megkötésének segítségével könnyedén állítható a megfelelő szélességre.

A harisnyatartó a derekadon gyönyönyű, szexi, egyben érzéki hatást kölcsönöz, köszönhetően annak, hogy jó minőségű anyagból készült és aprócska merevítővel van ellátva. Nem kell attól tartani, hogy lecsúszik vagy legördül, finoman a helyén marad és csodálatosan keretezi a derékrészt. 

A harisnyatartó pántok direkt hosszabbak, hiszen ez a harisnyatartó a csipő fölött a derékon viselendő. Különleges és nagyon szexi elgondolás. A hosszbeállító műanyag csúszkák segítségével a megfelelő méretre igazítható és Obsessive harisnyával vagy esetleg más típusú szexi harisnyával is kiválóan használható.

A harisnyákat rögzítő műanyagok, jó minőségű nem túl rugalmas műanyagból készülnek, jól tartják a harisnyát és nem kell attól tartanunk, hogy eltörnek. Mivel esztétikai szerepe is van ezeknek a kis kapcsoknak érdemes megemlíteni, hogy kimondottan igényesre sikerültek és egyáltalán nem rontanak az összképen.

A gyönyörű Obsessive Emperita szetthez tartozik még egy tanga alsó, bársony, virágmotívum és ízléses csipke összhatással, szintén rugalmas és kényelmes anyagból, ahogy a szett többi eleme is.

A bugyi pántja csak pont annyira vékonyak, hogy még maximálisan kényelmes viselni, nem vág be és remekül felfekszik a bőrön. Elöl és hátul is V alakú kialakítást kapott a tanga viselete meglepően kényelmes, egyáltalán nem vág és pont annyit takar amennyit az ízlés megkíván.

Természetesen, aki annyira nem rajong a vékonyabb pántokért az Obsessive készített az Emperita szetthez egy másik alsót is ami a tanga és a rövidnadrág fazon furcsa keveréke. Nagyon szexi mégis rendkívül kényelmes darab.

Összességében elmondhatjuk, hogy bár kimondottan csábításra lett tervezve ez a szexi fehérnemű szett de az Emperitát hétköznapokon a ruha alatt is - természetesen a harisnyakötő mellőzésével - bátran hordhatjuk, tehát igazán multifunkcionális darabja lesz a kollekciódnak.

Az Obsessive Emperita szett nemcsak szexi, hanem elegáns szett is egyben, és biztosak lehetünk benne, hogy szépsége mindenkit rabul ejt majd, ahogy minket is meggyőzött, az áráról nem is beszélve!

Sokszor kapjuk meg a kérdést, hogy az Obsessive termékek miért ilyen olcsóak, hiszen egy hasonló szettért más híresebb márkáknál (Intimissimi, Triumph, Women's Secrets stb) komoly vagyonokat kell az asztalra letenni.

A válasz egyszerű ez egy olyan minőségi lengyel termék, amely nagykereskedésen át juttatja el prémium kategóriás temrékeit a vásárlókhoz, nem üzemeltetnek bolthálózatot és a marketing költségeket is minimalizálták az évek alatt. Arra koncentrálnak, hogy kiváló minőségű szexi fehérneműkkel lássák el azokat a vásárlókat, akik nem szeretnének több tízezer forintot kiadni egy szettre!

Obsessive Emperita - apró hímzéses fehérnemű szett (fekete)

Obsessive Emperita - apró hímzéses fehérnemű szett (fekete) (több kiszerelésben)

Az Obsessive Emperita áttetsző melltartóból, női alsóból és harisnyatartó övből álló szett garantáltan a maximális összképet nyújtja. Rugalmas anyagból készült, állítható pántokkal, amely a kényelmet garantálja. A deréköv beépített merevítőkkel és hátul fűzős megoldással csodásan feldobja és még szexibbé varázsolja a derékrészt.
Raktáron! Alacsony raktárkészlet 
14.990Ft -tól

Ezeket olvastad már?