Palvin Barbi rúdtáncával folytatódik idén az advent!

Fehérnemű világ · A LOVE Magazin Adventi kalendáriuma idén is minden napra tartogat egy szexi fehérneműbe rejtett ajándékot. A #DAY12 idén Palvin Barbara, aki kétrészes Burberry fehérneműben egy rúd társaságában mutatja meg méltán népszerű bájait.

A LOVE magazin már-már rendhagyónak mondható szokása, hogy az adventi időszakban beveti a saját gyártású sorozatát, amelyben naponta újabb és újabb fehérnemű modelleket csodálhatunk egy téma köré felépítve, amely téma 2017-ben a fitnesz lett.

Ahogy tavaly úgy idén is hatalmas népszerűségnek örvend a LOVE magazin adventi sorozata, amelyben 24 csodálatos és szexi fehérnemű modellt csodálhatunk meg extrém videoshoot-okon. A teljesség igénye nélkül olyan nagy nevek fogadják el évről évre a LOVE felkérését, mint  Emily Ratajkowski, Gigi és Bella Hadid, Chrissy Teigen, Kendall Jenner, Winnie Harlow, Jamine Sanders, Romee Strijd, Sistine Stallone, Shanina Shaik, Alexis Ren, Teyana Taylor, Sara Sampaio, Charli XCX, Taylor Hill, Kate Upton, Ashley Graham, Doutzen Kroes, Jourdan Dunn, Karlie Kloss, Slick Woods, Stella Maxwell, Rita Ora, Palvin Barbara

Ahogy tavaly úgy idén is Katie Grand nevéhez köthetőké a videók, aki rendezőként saját elmondása szerint nagyon büszke, hogy tavaly több mint 84 millióan voltak kíváncsiak a sorozatra. A hetedik éve töretlenül egyre nagyobb néző számot generáló produkció Katie szerint idén minden csúcsot megdönthet. A rendező nagyon büszke arra, hogy ilyen híres modellek adták ismét a nevüket a kezdeményezéshez. Katie elmondta, hogy sokat nem kellet győzködni a lányokat, hiszen mind nagyon szeretik a Karácsonyt.

A produkció egyik szereplője Jasmine Sandres a LOVE magazinnak elárulta, hogy ez a sorozat az egyik legvidámabb módja az évben annak, hogy együtt ünnepeljük a legszexibb lányokat a világon.

Azonban ennél egy picivel többről szól a kezdeményezés. A valós háttere a sorozatnak az, hogy felhívják a figyelmet a NŐKre. Emily Ratajowski elmondta, hogy lesújtja az egyre több szexuális zaklatásról szóló hír és rávilágít arra, az egyenlőtlenségre, hogy a világ bizonyos részein ez még mindig teljesen normális és elfogadott dolog. Belefárad abba, hogy folyamatosan megjegyzéseket kap azért mert felvesz egy mini szoknyát vagy feltölt egy szexi képet az Instagramjára. „Azt akarom tenni amit akarok” zárta interjúját Emily.

A LOVE 2017 Advent egy megerőltető csapatmunka eredménye, amelyben nagy szerepet kapott a divatszerkesztő Sally Lyndley, aki Executive Producere volt a projektnek, a videókat Phil Poynter, Rankin és Gia Coppola fotózták, míg a zenékért Nathan Gregory Wilkins és Richard X voltak a felelősek.

A fotózás A New Yorki The Dogpound edzőteremben került megrendezésre ezért is látható a #staystrong fitness program megjelenítése a videókban. Grand a Kirk Myers a terme alapítója elmondta, hogy nagyon büszke arra, hogy ennyi bámulatos nőt tudhatott bevonzani a #staystrong fitnesz programba és természetesen a terembe.

A videók egyébként továbbra is rendhagyóaik a csodálatos modellek, szexibbnél szexibb fehérneműkben mutatják meg idomaikat, csipke bodyk, harisnyák, melltartók és tanga bugyik, fűzők, fehérnemű szettek, harisnyakötők, latex cuccok uralják a túlfűtött sorozatot.

Az adventi sorozat december 1.-én kezdődött és kitart egészen karácsonyig, majd januárban lesz egy meglepetés videó, amiről Katie egyelőre semmit nem árult el.

LOVE Advent 2017 teljes sorozat (Palvin Barbara a DAY12):

 

Abierta Fina - Kihívó csillogás - csipkebody

Abierta Fina - Kihívó csillogás - csipkebody (több kiszerelésben)

Az Abierta Fina csipkebody egy tökéletesen kidolgozott csoda. Extrémen szexi megjelenést kölcsönöz, emellett csillogó strasszos megoldásai, eleganciát és igényes megjelenést nyújtanak. Ebben a csipkés bodyban ragyogni fogsz, akár egy ékszer!
Raktáron! Alacsony raktárkészlet 
15.994Ft -tól
Cottelli - Bársonyos, variálható body (fekete)
Raktáron! Alacsony raktárkészlet 
16.890Ft -tól
Cottelli - exkluzív fűzős-csipkés ruha (piros-fekete)
Raktáron! Alacsony raktárkészlet 
16.990Ft -tól

Ezeket olvastad már?