Pornószínésznők szexi fehérneműben

Fehérnemű világ · Idén 36. alkalommal került megrendezésre az AVN Awards vagyis a pornó műfaj Oszkárja. A bemutatóval egybekötött EXPO természetesen a szexi fehérneműk és kihívó öltözetek teljes tárházát vonultatta fel!

Ahogy a pornó ivódik be a mindennapokba úgy lesz egyre inkább felkapott esemény az AVN Awards és Expo. Az Adult Video News megrendezésében immáron 36. alkalommal osztották ki a pornó-Oszkár díjnak is nevezett rangos kitüntetéseket. Minket azonban leginkább ismét az Expo érdekelt, hiszen a meztelenkedés egyre inkább háttérbe szorul és az összes pornószinésznő elképsztően dögös szexi fehérneműt vagy jelmezt ölt magára.

Természetesen ezek a fehérneműk között megtalálhatóak a legnagyobb gyártók prémium termékei, amelyek bár sokat nem takarnak mégis bámulatosan izgató látványt adnak a szexi lányokkal kiegészülve. Idén is természetesen a csipkés fehérneműk mentek a legnagyobbat, de a trend láthatóan a body-k irányába tolódik már évek óta.

Az AVN Show 2019-en persze minden pornószinésznő megpróbálta a lehető legkevesebbet takaró darabot elővenni a ruhatárából, igy kiemelt szerepet kaptak a melldiszek is. A felhozatalban a csipkék mellett természetesne felbukkantak az örök divatosnak számító csillog, fényes és természetesen lakk fehérneműk is. Tekintsd meg videó összeállításunkat.

Ezeket olvastad már?