TOP 50 szexi fehérnemű modell 1 millió feletti Instagram követővel

Fehérnemű világ · Jelenleg közel 2,35 miliárd aktív Instagram felhasználó van és ennek a alig több mint fél százaléka büszkélkedhet 1 millió feletti követőtáborral. Gondoltunk egyet és mi kiválogattuk közülük a szexi fehérnemű modelleket és így jutottunk el az 50-es listához, akiket érdemes követned, ha a szép fehérneműket szereted!

Egy millió követőt elérni nem egyszerű, ha csak a hazai viszonylatot nézzük és Palvin Barbarát nem számoljuk bele a külföldi népszerűsége miatt, akkor Dzsudzsák Balázson kívül @enjinight az aki már elérhette ezt a bűvös számot itthon. Külföldön persze ez egészen más főleg, ha valaki a legnagyobb divatbemutatókon vagy a több milliós olvasótáborral rendelkező divatlapok címlapjáról tekint vissza.

Amikor a fehérnemű modellek világáról van szó, akkor fontos megemlíteni, hogy a divatiparban a fehérneműk már régóta nem csak funkcionális darabok, hanem önmagukban is fontos részei a divatnak. Az évek során a fehérnemű modellek is egyre több szerepet kapnak a divatbemutatókon és kampányokban, és olyan világmárkák is létrejöttek, amelyek csak fehérneműkre specializálódtak, sőt azóta már kimondottan a szexi és erotikus fehérnemű vonalra is külön iparág szakosodott. Összegyűjtöttük hát azt az 50 bombázót, akik a világ legkeresettebb fehérnemű modelljei közé tartoznak a teljesség igénye nélkül.

50. Elizabeth Turner

@elizabethcturner - Elizabeth Turner egy szexi fehérnemű modell, aki több majdnem 1 millió követőt szerzett az Instagramon. A 28 éves szépség gyakran oszt meg forró képeket magáról, amelyekben különböző márkák darabjait viseli. Elizabeth nem fél megmutatni bájait, és büszke az alakjára.

A modell nemcsak a fehérneműben mutatkozik meg, hanem más ruhákban is. Ő szereti a divatot, és kísérletezik a stílusával. Elizabeth gyakran utazik a világ különböző részeire, hogy fotózzon és élvezze az életet. Ő egy vidám és pozitív ember, aki inspirálja a rajongóit. Sját bikinikollekciója van így nem véletlen, hogy Insta fikója telis tele van szexibbnél szexibb képekkel.

49. Cindy Mello

@cindymello - Cindy Mello egy szexi fehérnemű modell, aki több mint 1.3 millió követőt gyűjtött az Instagramon. A brazil szépség gyakran oszt meg forró képeket magáról, amelyekben különböző márkák darabjait viseli. A rajongói imádják a természetes kisugárzását és a tökéletes alakját.

A modell nemrégiben egy új fotósorozatot készített, amelyben fehér csipkés fehérneműt mutatott be. A képeken Cindy Mello látható, ahogy a kamera felé mosolyog, miközben megmutatja a bájait. A fehérnemű tökéletesen illeszkedik a barna bőréhez és a sötét hajához. A modell elmondta, hogy nagyon élvezte a fotózást, és büszke arra, hogy egy ilyen minőségi márkának dolgozhat.

48. Devin Brugman

@devinbrugman - Devin Brugman egy szexi fehérnemű modell, aki több mint 1.4 millió követőt gyűjtött össze az Instagramon. A 30 éves szépség gyakran oszt meg forró képeket magáról, amelyekben különböző márkák darabjait viseli. A rajongói imádják a bombázó alakját és a magabiztos kisugárzását.

A modell nemcsak a fehérneműk terén sikeres, hanem saját fürdőruha márkáját is létrehozta egy barátnőjével, Natasha Oakley-val. A Monday Swimwear névre hallgató cég olyan darabokat kínál, amelyek minden testalkatra illenek és kényelmesek. Devin Brugman nemcsak a tervezésben vesz részt, hanem a modellje is a saját kollekciójának.

47. Kate Moss

@katemossagency - Kate Moss egy szexi fehérnemű modell, aki már több mint 20 éve a divatvilág egyik legismertebb arcaként szerepel. Nemcsak a kifutókon, hanem a magazinok címlapjain és a reklámokban is gyakran láthatjuk őt csábító pózokban és lenyűgöző fehérneműkben. A szépsége és a stílusa mellett a személyisége is vonzza a rajongókat, akik közel 1.5 millióan követik az instagramon.

Kate Moss nem titkolja, hogy szereti a kihívásokat és az újdonságokat. Ezért is vállalt el olyan merész és provokatív fotózásokat, amelyek sokszor botrányt kavartak. De ő nem hagyja magát befolyásolni a kritikáktól, hanem büszkén viseli a fehérneműket, amelyek kiemelik az alakját és a báját. Kate Moss azt mondja, hogy a fehérnemű nemcsak egy ruhadarab, hanem egy életérzés, amely növeli az önbizalmat és a vonzerőt.

46. Grace Elizabeth

@lovegrace_e - Grace Elizabeth egy szexi fehérnemű modell, aki több mint 1.6 millió követőt gyűjtött össze az Instagramon. A 24 éves szépség rendszeresen megmutatja tökéletes alakját és bájos mosolyát a rajongóinak, akik imádják a stílusát és a kisugárzását.

Grace Elizabeth nem csak az Instagramon sikeres, hanem a divatvilágban is. Ő az egyik angyala a Victoria's Secret márkának, és szerepelt már több magazin címlapján is, mint például a Vogue, a Harper's Bazaar és az Elle. Grace Elizabeth büszke arra, hogy fehérnemű modellként inspirálja a nőket az önbizalomra és a testpozitivitásra. Számos nagyobb márkának volt már a modellje.

45. Imaan Hammam

@imaanhammam - Imaan Hammam egy marokkói modell, aki 2020-ig 18-szor szerepelt a Vogue címlapján, ebből négyszer az amerikai kiadásban.  Jelenleg a models.com "Industry Icons" és a "Top Sexiest Models" listáin szerepel.   2021-ig a Vogue négy nagy kiadásának címlapján is megjelent. Imaan Hammamot 2010-ben, 14 évesen fedezték fel az Amszterdami Központi Pályaudvaron egy ügynök által, aki a CODE Managementhez tartozott.  Karrierje 2013-ban indult be, amikor Párizsban kizárólagosan megnyitotta a Givenchy bemutatóját. Azóta számos divatmagazinban és reklámkampányban szerepelt, valamint szinte minden neves divatmárka kifutóján végigment.  Büszke rá, hogy muszlim és afro-arab gyökereire.  Jelenleg 1.6 millió követője van az Instagramon, akiket rendszeresen megörvendeztet gyönyörű és szexi fehérneműs fotóival. 

44. Daphne Joy

@daphnejoy - Daphne Joy, a Fülöp-szigetekről származó közösségi média influencer, modell és színésznő, gyerekkorában családjával az Egyesült Államokba költözött. A húszas évei elején kezdte meg szórakoztatóipari karrierjét.

A lenyűgöző külsejéről, fitnesztanácsairól és életmódtartalmairól ismert Daphne több mint 1,7 millió követővel büszkélkedhet Instagram-oldalán. Modellként dolgozott már több cégnek, és feltűnt már zenei videókban és filmekben is, például a "Karib-tenger kalózai: Frankenhood" és a "On Stranger Tides" című filmekben.

Daphne sikeres karrierjének mellett a fitnesz és wellness híve is. Gyakran oszt meg edzésprogramokat és egészséges táplálkozási tippeket a közösségi médiában.

Daphne Joy a közösségi média egyik legnépszerűbb influencerévé és példaképévé vált a fiatal nők számára szerte a világon, lenyűgöző külsejének, fitnesz szaktudásának és megnyerő személyiségének köszönhetően. Platformját az egészséges életmód és pozitív testkép népszerűsítésére használja.

43. Kelsey Merritt

@kelseymerritt - Kelsey Merritt, a filippínó-amerikai modell, akinek szexi fehérneműben történt bemutatója a Victoria's Secret kifutóján történelmet írt. Kelsey már 15 évesen elkezdte modellkarrierjét, és gyorsan a Fülöp-szigetek egyik legkeresettebb modelljévé vált.

Az Instagramon több mint 1,8 millió követővel rendelkező Kelsey, a modellszakma feltörekvő csillaga, aki lenyűgöző külsejével és földhözragadt személyiségével vonzza a figyelmet. Már dolgozott számos vezető divatmárkával, többek között a Maybelline-nel, a H&M-mel és a Calvin Kleinnel, és számtalan divatmagazinban jelent meg már.

Sikeres modellkarrierje mellett Kelsey kiáll a sokszínűség és a befogadás mellett a divatiparban, beleértve a szexi fehérneműket is. Ő harsány támogatója a testpozitivitásnak, a mentális egészségnek és a nők jogainak. Platformját arra használja, hogy inspirálja a fiatal nőket a Fülöp-szigeteken és az egész világon.

Kelsey Merritt az igazi ikon és inspiráció, aki lenyűgöző eredményeivel és külsejével, valamint a sokszínűség és befogadás ügyei iránti rendíthetetlen elkötelezettségével új utakat nyit a modellek új generációja számára.

42. Adut Akech 

@adutakech - Adut Akech egy szexi fehérnemű modell, aki több mint 1.8 millió követővel rendelkezik az Instagramon. Akech Dél-Szudánban született, de Kenyában nőtt fel egy menekülttáborban. Hét évesen Ausztráliába költözött az anyjával és öt testvérével. Akech 2016-ban debütált a Saint Laurent divatbemutatóján, és azóta számos neves márkának dolgozott, mint a Givenchy, a Fendi és a Valentino. A British Fashion Council 2019-ben az év modelljének választotta.

Akech nemcsak a kifutón, hanem a magazinok címlapján is ragyog. Olyan lapokon szerepelt, mint a Vogue, az I-D Magazine és a Le Monde M Magazine. Akech büszke arra, hogy dél-szudáni menekültként sikeres lett a divatvilágban, és példaként szolgál más fiatal lányoknak. Akech szeret utazni, olvasni és zenét hallgatni. A kedvenc fehérneműje egy fekete csipkés melltartó és bugyi szett.

41. Pia Muehlenbeck

@piamuehlenbeck - Pia Muehlenbeck egy szexi fehérnemű modell, aki több mint 2 millió követővel rendelkezik az Instagramon. A 30 éves szépség gyakran oszt meg forró képeket magáról, amelyekkel elbűvöli rajongóit. Pia nemcsak modell, hanem jogász, üzletasszony és influencer is.

A második bekezdésben Pia arról mesél, hogyan lett sikeres az online világban. Azt mondja, hogy sokat dolgozott a márkájának felépítésén, és hogy fontos számára az őszinteség és az autentikusság. Pia szerint a legjobb módja annak, hogy kapcsolatot teremtsen a követőivel, az, hogy megmutassa az életének mindennapi oldalát is, nemcsak a csillogást és a glamúrt.

40. Lais Ribeiro

@laisribeiro - Lais Ribeiro egy szexi fehérnemű modell, aki Brazíliából származik. Ismert a Victoria's Secret Angel munkájáról, és 2017-ben ő viselte a Champagne Nights Fantasy Bra-t, amely 2 millió dollárt ért. Mielőtt modell lett volna, ápolónőnek készült, de egy barátja tanácsára elkezdett modellkedni hazájában.

Lais Ribeiro-nak közel 3.2 millió instagram követője van, akik imádják a gyönyörű fotóit és videóit. Ő egy büszke anya és feleség is, aki szereti a családját és a barátait. A modellkedés mellett Lais Ribeiro szociális ügyekkel is foglalkozik, és támogatja az erdőirtás elleni küzdelmet és az állatok védelmét.

39. Rocky Barnes 

@rocky_barnes - Rocky Barnes egy szexi fehérnemű modell, aki több mint 3.2 millió követővel rendelkezik az Instagramon. A 35 éves szépség gyakran oszt meg forró képeket magáról különböző fehérnemű szettekben, amelyek kiemelik tökéletes alakját és bájos mosolyát.

A modell nemcsak a fehérneműt szereti, hanem a divatot is. Rocky Barnes saját ruhamárkát indította el 2019-ben, amely az ő stílusát és utazási szenvedélyét tükrözi. A márka neve R O C K Y B A R N E S, és olyan darabokat kínál, mint bikinik, ruhák, nadrágok és kiegészítők. A modell maga is viseli a saját tervezésű ruháit, és büszkén mutatja be őket az Instagramon.

38. Natasha Oakley

@tashoakley - Natasha Oakley egy szexi fehérnemű modell, aki több mint 3.2 millió követővel rendelkezik az Instagramon. Gyakran oszt meg magáról olyan fotókat, amiken csipkés, hálós vagy átlátszó fehérneműkben pózol. A modell nem fél megmutatni bájait, és büszke az alakjára.

A 30 éves szépség nemcsak modellkedik, hanem saját fehérnemű márkát is vezet. A Monday Swimwear nevű cég bikiniket és fürdőruhákat kínál különböző méretekben és stílusokban. Natasha Oakley azt mondja, hogy a célja az, hogy minden nő jól érezze magát a bőrében, és magabiztosan viselje a fehérneműit.

37. Jourdan Dunn

@jourdandunn - Jourdan Dunn brit modell és színésznő jól ismert feltűnő szépségéről, sikeres modellkarrierjéről, valamint a fehérnemű divat iránti kiemelt érdeklődéséről. Jourdan közel 4 millió Instagram-követővel rendelkezik, és olyan neves fehérneműmárkáknak dolgozott modellként, mint a Victoria's Secret és a Calvin Klein. Emellett különböző top-stílusú márkákkal dolgozott együtt, köztük a Chanellel, a Balmainnel és a Burberryvel, és a világ legelőkelőbb dizájnmagazinjainak egy részét is ő díszítette.

Jourdan nemcsak sikeres modell, hanem a divatiparban a sokszínűség és a befogadás szószólója is. Azon dolgozik, hogy bővítse a színes bőrű modellek lehetőségeit, és felszólalt a fekete modellek hiányáról az iparágban. Platformját arra használja, hogy világszerte arra bátorítsa a fiatal nőket, hogy legyenek magabiztosak és hűek önmagukhoz.

36. Sierra Sky

@sierraaaskyee - Sierra Skye modell, ismertebb művésznevén Sierra Egan amerikai vállalkozó, közösségi média influencer és modell. Sierra a 20-as évei elején kezdte modellkarrierjét, miután népszerűvé vált a közösségi médiában.

Sierra jól ismert közösségi média influencer lenyűgöző külsejéről, fitnesz tanácsokról és divatérzékéről. Több mint 4.4 millió Instagram-követője van. Több márka modellje volt, és elindította divatvonalát, a "Skierra Swim"-et, amely divatos fürdőruhákat és egyéb ruhákat árul nőknek.

Sierra sikeres modell- és üzleti karriert futott be, de emellett a testpozitivitás és az önszeretet híve is. Kihasználta platformját, hogy beszéljen a testképpel kapcsolatos küzdelmeiről, és arra inspirálja követőit, hogy fogadják el szépségüket és érezzék jól magukat a bőrükben.

35. Camila Morrone

@camilamorrone - Camila Morrone közösségi média influencer, modell és színésznő, aki feltűnő szépségéről, virágzó modellkarrierjéről és feltörekvő színészi karrierjéről ismert. Az argentin-amerikai sztár rendszeresen posztol szexi fehérnemű fotókat is Instagram-oldalán. Több mint 4.5 millió követővel rendelkezik, és számos neves divatmárkával dolgozott együtt, köztük a Moschino, a Levi's és a Victoria's Secret márkákkal. Camila sikeres modellkarrierje mellett színésznőként is érvényesült olyan filmekben, mint a "Death Wish" és a "Mickey és a medve".

Camila jól ismert személyisége azonban nemcsak szépségéről és karrierjéről szól, hanem a földhözragadt személyiségéről is. Függetlenül a kapcsolatáról Leonardo DiCaprio-val, Camila megőrizte a biztonságát, és arra összpontosít, hogy a való életben is hiteles és természetes maradjon.

34. Pamela Alexandra

@pamelaalexandra - Pamela Alexandra egy szexi fehérnemű modell, aki több mint 5.5 millió követővel rendelkezik az Instagramon. A svájci-szudáni szépség gyakran oszt meg forró képeket magáról különböző fehérneműkben, amelyek kiemelik dús alakját és bájos mosolyát. Pamela nem fél megmutatni bőrét és büszke molett testalkatára és csodálatos testére.

A modell nemcsak a fehérneműk terén sikeres, hanem más területeken is. Pamela Alexandra többek között színésznő, influencer, üzletasszony és divattervező is. Ő a saját márkájának,  a nagykövete is.

33. Joan Smalls

@joansmalls - Joan Smalls egy sikeres fehérnemű modell, aki több mint 5,6 millió követővel rendelkezik az Instagramon. A Puerto Ricó-i szépség számos neves divatmárkának dolgozott már, mint például a Burberry, a Moschino, a La Perla vagy a Max Mara. Joan Smalls nemcsak a kifutókon, hanem a magazinok címlapjain is gyakran feltűnik, és ő volt az első latin-amerikai modell, aki az Estée Lauder kozmetikai cég arca lett.

Joan Smalls nemcsak a szexi fehérneműk terén jeleskedik, hanem más területeken is kipróbálta magát. Ő volt az egyik főszereplője Beyoncé Formation videoklipjének, és szerepelt a Netflix The Weeknd Presents: Starboy című filmjében is. Joan Smalls emellett elkötelezett aktivista is, aki kiáll a fekete és latin-amerikai közösségek jogaiért, valamint a nők egyenlőségéért. Joan Smalls egy igazi példakép és inspiráció sok ember számára.

32. Liu Wen

@liuwenlw - Liu Wen kínai modell azért vált híressé, mert ő volt az első kelet-ázsiai modell, aki a Victoria's Secret divatbemutatóján vonult végig a kifutón. 2005-ben fedezték fel egy modellversenyen, és hamar felkapaszkodott a kínai divatiparban.

Liu nemcsak sikeres modell, de közösségi média influencer is, akinek lenyűgöző külseje, kifinomult stílusa és szimpatikus személyisége rajongókat vonz. Instagram-oldalán több mint 5.9 millió követőt számlál. Számos divatmagazinban szerepelt már, és a legnépszerűbb divatmárkák kifutóján is járt, többek között a Chanel, a Dior és a Balmain tervezőinél.

Liu sikeres divatkarrierjén túl a társadalmi igazságosság és az egyenlőség híve is, különösen a nemek közötti egyenlőség és a környezetvédelem terén. Felhasználja platformját, hogy pénzt és figyelmet szerezzen különböző ügyeknek, például az Egyesült Nemzetek Fejlesztési Programjának, amely a nők helyzetének javítására és a szegénység felszámolására összpontosít.

Liu Wen inspiráló példakép a világ minden tájáról érkezők számára, akik szeretnének változást hozni a világban, és felhasználják a platformjukat a pozitív változások érdekében.

31. Lily Aldridge

@lilyaldridge - Lily Aldridge egy híres fehérnemű modell, aki 16 évesen kezdte a pályafutását. 2014-ben a Sports Illustrated Swimsuit Issue címlapján szerepelt Chrissy Tiegen és Nina Agdal mellett, és azóta is rendszeresen visszatér a magazinba. Lily Aldridge nemcsak modellként, hanem zenészként is ismert, hiszen több videoklipben is szerepelt, például Taylor Swift, Limp Bizkit és a Kings of Leon együttesekkel, amelynek énekese a férje, Caleb Followill.

Lily Aldridge nemcsak szépségéről, hanem stílusáról is híres. A modell egyszerű, de nőies és elegáns darabokat részesít előnyben, amelyeket gyakran saját maga tervez. A Weekend Max Mara kollekciójában például a hetvenes évek bohém hangulatát idézi meg retró mintákkal, csipkével és virágmintákkal. Lily Aldridge szerint a divatnak nem kell túlbonyolítani, elég néhány apró részlettel feldobni az alapdarabokat, például színes kendőkkel vagy kiegészítőkkel. Instagramon közel 7 millió követője van már, ami nem véletlen.

30. Cindy Kimberly

@wolfiecindy - Cindy Kimberly, a spanyol származású közösségi média influencer és modell, nem csak a szexi fehérneműkben mutatja meg dögös megjelenését, de virágzó modellkarrierje és erőteljes közösségi média jelenléte miatt ismert. Az Instagramon több mint 7 millió követővel büszkélkedhet. A világ legnevesebb divatmagazinjaiban jelent meg, és olyan neves divatmárkák reklámarca is volt, mint a Maybelline, a Nasty Gal vagy a Boohoo.

Cindy sikeres modellkarrierje mellett elkötelezett híve az önszeretetnek, a testpozitivitásnak és a mentális egészség tudatosításának. A platformját arra használja, hogy a nőknek üzenjen: fogadják el magukat, szeressék önmagukat, és ne hagyják, hogy mások szabják meg, hogyan kell kinézniük.

29. Jasmine Tookes

@jastookes - Jasmine Tookes egy amerikai modell és volt Victoria's Secret angyal. Kaliforniában született és nőtt fel, és már 15 évesen modellkedni kezdett. Anyja egy híres divatstylist, aki felfedezte őt egyik bemutatóján. Jasmine sokféle kampányban és magazinban szerepelt, például az UGG Australia, a Gap, az Elle, a Vogue és a Harper's Bazaar.

Jasmine imád edzeni és egészségesen étkezni. Együtt alapította a @joja Instagram oldalt Josephine Skriverrel, ahol megosztják a fitnesz rutinjukat és tippjeiket. A kedvenc edzésformája a pilates, amitől jobban érzi magát és levezeti a stresszt. Jasmine nemrégiben házasodott össze Juan David Borreróval, az Ecuadortól alelnökének fiával. Közel 7 millió követője van az Instagramon, akiket lenyűgöz a szépségével és a stílusával.

28. Tyra Banks

@tyrabanks - Tyra Banks nem csak egy szexi fehérnemű modell, hanem egy sikeres üzletasszony és tévés személyiség is. A 48 éves sztár több mint 7.2 millió követővel rendelkezik az Instagramon, ahol gyakran oszt meg magáról dögös fotókat és inspiráló üzeneteket.

A legutóbbi posztjában Tyra Banks egy fehér csipkés melltartót és bugyit viselt, amely tökéletesen kiemelte formás alakját. A modell mosolyogva pózolt a kamerának, miközben a haját hátrafogta egy fekete kendővel. A képhez ezt írta: "Szeresd magad olyannak, amilyen vagy. Te vagy a legszebb."

27. Josephine Skriver

@josephineskriver - Josephine Skriver dán modell a Victoria's Secretnél végzett munkájáról és sikeres divatkarrierjéről ismert, és egész karrierje során nyíltan kiállt az LMBTQ+ egyenlőség és jogok mellett.

Josephine-nek több mint 8.3 millió követője van Instagram-oldalán. Számos divatmagazinban szerepelt már, és a legnevesebb divatmárkák, mint például a Calvin Klein, a Versace és a Chanel kifutóján is sétált már. Josephine az LMBTQ+ jogok, a női jogok és a környezetvédelem híve és szószólója. Platformját arra használta, hogy segítse a World Wildlife Fund és az LMBTQ+ fiatalokat segítő Hetrick-Martin Intézetet, pénzt és figyelmet szerezve ezeknek az ügyeknek.

Josephine Skriver az egész világon példaképpé és inspirációvá vált, aki lenyűgöző külsejével, megnyerő személyiségével és a társadalmi igazságosság ügyei iránti elkötelezettségével szolgál példaképként az emberek számára.

26. Doutzen Kroes 

@doutzen - Doutzen Kroes egy holland fehérnemű modell, aki világszerte ismert a Victoria's Secret angyalaként. 1985-ben született egy kis faluban Frízországban, és már gyerekként is álmodott a modellkedésről. 18 évesen elkezdett dolgozni egy amszterdami modellügynökségnél, és hamarosan elismert fotósokkal és divattervezőkkel dolgozott együtt.

Doutzen Kroes nemcsak a kifutókon és a magazinokban tűnik fel, hanem az Instagramon is nagy népszerűségnek örvend. Közel 8.5 millió követője van, akiknek rendszeresen megmutatja a mindennapi életét, a családját és a munkáját. Doutzen Kroes büszke anyukája két gyermeknek, Phyllon Joy-nak és Myllena Mae-nek, akiket férjével, Sunnery James-szel nevel. Doutzen Kroes nemcsak szépségéről, hanem jótékonykodásáról is ismert. Többek között az AIDS elleni küzdelemért és az elefántok védelméért is kiáll. Instagramon egyébként 8.4 millióan követik jelenleg.

25. Elsa Hosk

@hoskelsa - Elsa Hosk egy svéd fehérnemű modell, aki leginkább a Victoria's Secret angyalaként vált ismertté. Több mint 20 éve dolgozik a divatiparban, és számos magazin címlapján és kifutóján szerepelt. Hosk nemcsak modellként, hanem tervezőként is kipróbálta magát: 2022-ben elindította saját ruhamárkáját, a Helsa-t, amely skandináv ihletésű darabokat kínál természetes árnyalatokban és fenntartható anyagokból.

Hosk több mint 8,5 millió követővel rendelkezik az Instagramon, ahol gyakran oszt meg bepillantást az életébe és a stílusába. A modell szereti a laza és kényelmes ruhákat, mint a kötött kardigánok, a farmer ingek és a takaró kabátok. De nem fél viselni merészebb és trendibb darabokat sem, mint a bőr melltartó top vagy a széles szárú cargo nadrág. Hosk azt mondja, hogy az öltözködésben az a legfontosabb, hogy jól érezze magát az ember abban, amit visel.

24. Behati Prinsloo Levine

@behatiprinsloo - Behati Prinsloo Levine egy dél-afrikai fehérnemű modell, aki leginkább a Victoria's Secret angyalaként vált ismertté. 2008 óta dolgozik a márka számára, és 2009-ben és 2014-ben is viselte a híres Fantasy Bra-t. Emellett számos más divatcégnek is modellt állt, például a Chanel, a Prada, a Versace és a Tommy Hilfiger.

Behati Prinsloo Levine nemcsak a kifutókon, hanem az Instagramon is sikeres. Közel 9 millió követője van Instagramon, akiket rendszeresen megörvendeztet szépséges fotóival, vicces videóival és családi pillanataival. Férje Adam Levine, a Maroon 5 énekese, akivel 2014-ben házasodtak össze. Két gyönyörű lányuk van, Dusty Rose és Gio Grace. Behati Prinsloo Levine egy igazi szupermodell és szuperanya.

23. Mathilde Tantot

@mathildtantot - Mathilde Tantot egy francia modell, aki szexi fehérneműt visel a legtöbb Instagram fotóján. Ő és a nővére Pauline alapították a Khassani Swimwear márkát, amely bikiniket és fürdőruhákat kínál. Mathilde több mint 9.5 millió követővel rendelkezik az Instagramon, akik imádják a merész és szépséges képeit.

Mathilde nem csak modell, hanem üzletasszony és utazó is. Szeret a természetben lenni, és gyakran posztol fotókat a hegyekről, az erdőkről és a tengerpartokról. Ő egy igazi életművész, aki élvezi a pillanatot és nem fél megmutatni magát. Mathilde inspirálja a nőket, hogy legyenek büszkék az alakjukra és a személyiségükre.

22. Alessandra Ambrosio 

@alessandraambrosio - Alessandra Ambrosio jelenleg az egyik legkeresettebb fehérnemű modell, aki több mint 11.8 millió követővel rendelkezik az Instagramon. Korábban a Victoria's Secret egyik híres szexi fehérnemű modellje volt. Karrierje során számos neves divatmárka, köztük a Christian Dior, a Giorgio Armani és a Ralph Lauren is dolgozott vele. Alessandra a divatszakmában eltöltött több mint 20 év alatt számos díjat nyert, beleértve a Glamour Awardot és az Elle Style Awardot is. A szexi fehérnemű modellek közül az egyik legsikeresebb és legismertebb a világon, akinek a neve egybeforrt a Victoria's Secret divatbemutatóival és kampányaival.

A brazil szépség gyakran oszt meg magáról szexi fotókat, amelyeken a legújabb fehérnemű-kollekcióit mutatja be. Alessandra Ambrosio nemcsak modell, hanem üzletasszony is: ő az alapítója a Gal Floripa márkának, amely fürdőruhákat és kiegészítőket kínál. Alessandra Ambrosio két gyermek édesanyja is, akiket büszkén mutogat a közösségi oldalán. A modell szeret sportolni, utazni és élvezni az életet.

21. Karlie Kloss

@karliekloss - Karlie Kloss, az amerikai szupermodell, üzletasszony és filantróp az élvonalban van a divatiparban, de nem csak a szexi fehérneműkben, amelyeket a Victoria's Secret Fashion Show-n viselt. Karlie-t elismerik lenyűgöző külsejéről és erős üzeneteiről. Több mint 12 millió Instagram-követővel rendelkezik. Számos divatmagazinban szerepelt már a világ minden táján, és a vezető divatmárkákkal, mint például a Chanel, a Versace és a Victoria's Secret dolgozott együtt.

Karlie sikeres modellkarrierje mellett több vállalkozást is indított, mint például a Kode with Klossy, egy nonprofit szervezet, amely segít a lányoknak a kódolás tanulásában, és a Karlie Kloss x Adidas, egy partnerség a sportruházat-óriással.

Karlie Kloss az évtized egyik legkiemelkedőbb ikonja és inspirációja, akinek lenyűgöző külseje, vállalkozói szelleme és a világ megváltoztatása iránti rendíthetetlen elkötelezettsége ihlette a fiatalok millióit szerte a világon.

20. Jordyn Woods

@jordynwoods - Jordyn Woods egy szexi fehérnemű modell, aki 12.4 millió követővel rendelkezik az Instagramon. A 24 éves szépség nemrégiben indította el saját ruhamárkáját, a Woods by Jordyn-t, amely minden alakhoz, mérethez és színhez illő darabokat kínál. Jordyn azt mondja, hogy olyan ruhákat válogatott össze, amelyekben mindenki erősnek és szexinek érzi magát.

Jordyn Woods nem fél megmutatni bájait a közösségi médiában. Gyakran posztol magáról olyan képeket, amelyeken csupán egy aprócska fehérneműt visel. A modell büszke az alakjára, és szereti inspirálni a követőit az egészséges életmódra és az önbizalomra. Jordyn Woods nemcsak a fehérneműkben ragyog, hanem más stílusokban is. Legyen szó elegáns ruháról, sportos szettről vagy bikiniről, Jordyn mindig lenyűgözi a rajongóit.

19. Miranda Kerr

@mirandakerr - Miranda Kerr ausztrál modell, üzletasszony és író, aki lenyűgöző szépségéről, lenyűgöző üzleti érzékéről, valamint a wellness és az egészség támogatásáról ismert. Miranda egy jól ismert közösségi média influencer, aki több mint 14.1 millió Instagram-követővel sokaknak szolgál példaképül. Számos divatmagazin címlapján szerepelt már, és számos vezető divatmárkával dolgozott együtt, mint például a Balenciaga, a Victoria's Secret, a Reebok és a Triumph szexi fehérneműinek reklámkampányaiban is.

Miranda a modellkarrierje mellett sikeres üzletasszonyként is befutott. 2009-ben megalapította a KORA Organics nevű organikus bőrápoló céget. A márka a természetes, nem mérgező termékekre összpontosít, így nagy sikert aratott, és széleskörű elismertségre tett szert.

Miranda a divat- és szépségiparban végzett munkája mellett az egészség és a wellness szenvedélyes szószólója. Több könyvet is írt a témában, ezek közül az egyik a "Treasure Yourself: Power Thoughts for My Generation" című könyvében, és "a mentális egészséggel és a jólléttel kapcsolatos ügyek hangos támogatója.

Miranda Kerr igazi ikon lett a divat- és szépségiparban, köszönhetően lenyűgöző külsejének, vállalkozói szellemének és az egészség és wellness iránti rendíthetetlen elkötelezettségének, amelyekkel nem csak a szexi fehérneműk reklámjait teszi felejthetetlenné, hanem a közösség erejével és jótékonysági munkájával is támogatja a jobb világ megteremtését.

18. Naomi Campbell 

@naomi - Naomi Campbell egy igazi szexi fehérnemű modell, aki 14.8 millió Instagram követővel büszkélkedhet. A 51 éves brit szépség még mindig lenyűgöző formában van, és gyakran oszt meg pikáns fotókat magáról a közösségi oldalán. A modell 36 éves pályafutása alatt számos híres divatcégnek dolgozott, és az egyik legismertebb ikonja a divatiparnak.

Naomi Campbell nemcsak a kifutón, hanem a magánéletben is szexi. A modellnek több híres szerelme is volt, köztük Robert De Niro, Leonardo DiCaprio és Usher. Jelenleg egy titokzatos milliárdossal jár, akinek a kilétét nem árulta el. Naomi Campbell azt mondja, hogy a szexi kisugárzásának titka az egészséges életmód és a jóga.

17. Adriana Lima

@adrianalima - Adriana Lima egy brazil szupermodell és színésznő, aki a divatiparban elért páratlan sikerein kívül a szexi fehérneműk világában is otthonosan mozog.

A több mint 15.7 millió Instagram-követővel rendelkező Adriana számos neves márkával dolgozott együtt, többek között a Victoria's Secret-tel, akiknek szexi fehérneműit bemutatva vált világszerte ismertté. Emellett szerepelt számos divatmagazin címlapján és számos nagyszabású eseményen is részt vett.

Számos jótékonysági vállalkozásban is aktív, például a Save the Children és a St. Jude Gyermekkutató Kórház is szerepel az általa támogatott szervezetek között. Adriana Lima igazi divat- és szórakoztatóipari ikon, aki lenyűgöző külsejével és magával ragadó személyiségével inspirálja követőit, és példát mutat a jóra való elkötelezettségre.

16. Rosie Huntington-Whitley 

@rosiehw - Rosie Huntington-Whitley egy ismert fehérnemű modell, aki több mint 17 millió követővel rendelkezik az Instagramon. A 34 éves szépség nemcsak a kifutón, hanem a filmvásznon is megmutatta tehetségét, és számos divatkampányban is szerepelt. Stílusos, nőies és elegáns megjelenésével sokak példaképe lett, és gyakran oszt meg képeket a mindennapjairól, a családjáról és a divatirányzatokról. Rosie Huntington-Whitley egy igazi Barbie baba, aki mindig tökéletesen néz ki.

15. Alexis Ren

@alexisren - Alexis Ren egy sikeres modell, vállalkozó és közösségi média influencer az Egyesült Államokból, aki a fehérneműk és a fürdőruhák terén is sikeres karriert futott be. Jól ismert lenyűgöző megjelenéséről, fitnesz tanácsairól és utazási fotóiról ismert. Alexis 13 éves korában kezdte modellkarrierjét, és hamar elismerést szerzett feltűnő szépségének és természetes tehetségének köszönhetően.

Alexis több mint 17.5 millió Instagram-követővel rendelkezik, és számos neves divatmárkával dolgozott együtt, beleértve a Victoria's Secret-et is. Emellett 2020-ban elindította saját wellness-márkáját, a Ren Active-ot, amely magában foglalja a szexi fehérneműk mellett az aktív és egészséges életmódot is. Platformját arra használja, hogy világszerte bátorítson nőket, hogy szeressék és elfogadják magukat, és fontosnak tartja a testpozitivitást és az önszeretetet.

Alexis Ren a világ minden táján példaképpé vált és inspirálja a fiatal nőket, köszönhetően lenyűgöző külsejének, természetes tehetségének és a wellness és az önszeretet népszerűsítése iránti elkötelezettségének, amely magában foglalja a fehérneműk és a fürdőruhák terén is a sikeres karriert.

14. Palvin Barbara

@realbarbarapalvin - Palvin Barbara nem csak a kifutón fehérneműben, hanem az Instagramon is lenyűgözi a rajongóit akikből bőven akad, hiszen több mint 19 millióan rajonganak érte. A világhírű magyar modell a Victoria's Secret egyik angyalaként gyakran pózol szexi fehérneműkben, amelyek kiemelik nőies alakját és bájos arcát. Legutóbb a Valentin-napi kollekciót népszerűsítette egy átlátszó vörös bodyban, amihez egy csipkés harisnyát is felvett. A fotó több mint egymillió lájkot kapott, és rengeteg bókot zsebelt be Palvin Barbitól. A modell nem titkolja, hogy szereti magát és a testét, és ezt üzeni a követőinek is: legyenek büszkék magukra, és viseljenek olyan fehérneműt, ami boldoggá teszi őket. Róla legyen egyenlőre ennyi mert hamarosan újabb cikkben találkozhattok vele nálunk!

13. Candice Swanepoel

@candiceswanepoel - Candice Swanepoel egy dél-afrikai szupermodell, aki feltűnő szépségéről, sikeres modellkarrierjéről, valamint a szexi fehérneműk népszerűsítése és az önszeretet iránti elkötelezettségéről ismert.

Candice jól ismert közösségi média influencer, akit azért értékelnek, mert előszeretettel beszél és motiválja rajongóit. Több mint 19 millió Instagram-követője van. Világszerte rengeteg csúcskategóriás divatlapban szerepelt, és együttműködött a Victoria's Secret, a Givenchy és a Tom Ford cégekkel, amelyek közül sok szexi fehérneműt tartalmaznak.

Candice modellkarrierjét platformként használta az önszeretet és a testpozitivitás népszerűsítésére, arra bátorítva a nőket, hogy fogadják el természetes szépségüket és önbizalmukat. Pozícióját arra használta, hogy felhívja a figyelmet olyan fontos kérdésekre, mint a nők egészsége, a környezetvédelem és az állatvédelem.

Szakmai eredményei mellett Candice két fia odaadó édesanyja. Őszintén beszélt a szülés utáni depresszióval folytatott küzdelmeiről, és tapasztalatait felhasználta arra, hogy segítsen eloszlatni a mentális egészséggel kapcsolatos stigmákat.

12. Ashley Graham

@ashleygraham - Ashley Graham nem csak egy szexi fehérnemű modell, hanem egy igazi inspiráció is. A 20.4 millió Instagram követőjével rendelkező sztár rendszeresen oszt meg olyan fotókat és videókat, amelyekkel a testpozitív mozgalmat támogatja és a nők önbizalmát erősíti. Ashley Graham büszke az alakjára és nem fél megmutatni a természetes molett szépségét.

A modell nemrégiben egy új fehérnemű kollekciót dobott piacra, amelyet saját maga tervezett. A kollekció darabjai különböző stílusokat és színeket kínálnak, hogy minden nő megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Ashley Graham azt mondta, hogy a célja az volt, hogy olyan fehérneműket készítsen, amelyek kényelmesek, divatosak és szexik is egyben. A modell maga is modellt állt a kollekciójának, és lenyűgöző fotókat posztolt az Instagramon, amelyeken látható, hogy mennyire jól érzi magát a bőrében.

11. Gisele Bündchen

@gisele - Gisele Bündchen egy brazil szupermodell, aki a világ egyik legjobban fizetett modellje 2001 óta.  Híres lett a Victoria's Secret fehérnemű márkának való modellkedésével, amit 1999 és 2006 között csinált.  A Vogue magazin szerint ő fejezte be a heroin chic korszakát a modellezésben 1999-ben.  A modellkedés mellett színészkedett is, például a Taxi és Az ördög Pradát visel című filmekben. 

Gisele Bündchen jelenleg 21 millió követővel rendelkezik az Instagramon, ahol gyakran oszt meg képeket magáról, a családjáról és az aktivizmusáról.  Ő egy jószolgálati nagykövet az ENSZ Környezetvédelmi Programjának 2009 óta.  Több jótékonysági szervezetet is támogat, mint például a Save the Children, a Vöröskereszt és az Orvosok Határok Nélkül.  A modellkedés mellett üzletasszony is, saját ékszer-, cipő- és ruhakollekciókkal rendelkezik. 

10. Irina Shayk

@irinashayk - Irina Shayk, az orosz szupermodell és közösségi média influencer, jól ismert a szexi fehérneműkkel való kapcsolatáról, lenyűgöző külsejéről, kiemelkedő modellkarrierjéről és híres kapcsolatairól. Több mint 21 millió Instagram-követővel rendelkezik, és dolgozott már olyan neves márkákkal, mint a Victoria's Secret, a Givenchy és a Versace. Emellett aktív filantróp is, és támogatja a szegénység csökkentését, az oktatást és a gyermekek egészségének javítását célzó kezdeményezéseket. Irina a szakmai sikerei mellett híressé vált korábbi kapcsolatairól is, például Bradley Cooper színésszel. Káprázatos karaktere és eredményei miatt Irina Shayk valódi szimbólummá vált, és rajongói világszerte lenyűgözve követik karrierjét és életét.

9. Taylor Hill

@taylor_hill - Taylor Hill egy amerikai szexi fehérnemű modell, aki a Victoria's Secret egyik angyala. Több mint 22.8 millió követője van az Instagramon, ahol rendszeresen megmutatja tökéletes alakját és gyönyörű arcát. A 25 éves szépség nemrégiben a Valentin-napi kollekciót népszerűsítette a márkával, amelyben csipkés és átlátszó darabokban pózolt.

Taylor Hill nemcsak a fehérneműkben ragyog, hanem más divatmárkák kampányaiban is szerepel. Például a Ralph Lauren, a Versace és a Michael Kors arca is volt már. A modell szereti az utazást, az állatokat és a zenét, és gyakran oszt meg képeket a barátaival és a családjával is. Taylor Hill egy igazi álomlány, aki sokak példaképe és bálványa.

8. Sommer Ray

@sommerray - Sommer Ray egy fitneszmodell az Egyesült Államokból, aki egyben közösségi médiaszemélyiség és vállalkozó is. Jól ismert lenyűgöző testéről, magával ragadó személyiségéről és vállalkozói szelleméről.

Sommer egy jól ismert közösségi média influencer, aki motiváló posztjairól, fitnesz tanácsokról és a kulisszák mögötti bepillantásokról ismert. Közel 26 millió Instagram-követője van. Sikeres karriert futott be fitneszmodellként, megjelent fitneszmagazinokban, és számos fitneszmárkával dolgozott együtt.

Sommer modellkarrierje mellett elindította aktív ruházati vonalát, a Sommer Ray Collectiont, amely stílusos és praktikus edzőruhákat kínál. Platformját arra használta, hogy az önszeretet és az önbizalom üzeneteit terjessze, és a mentális egészséggel, a testpozitivitással és a nők szerepvállalásával kapcsolatos ügyek szószólója.

Sommer Ray világszerte számtalan rajongó számára vált igazi inspirációvá, akiket lenyűgöző eredményeivel, lenyűgöző testalkatával és a nők megerősítése iránti rendíthetetlen elkötelezettségével arra ösztönöz, hogy fitneszcélokat kövessenek és a legjobb életüket éljék.

7. Emily Ratajkowski

@emrata - Emily Ratajkowski a szexi fehérneműkben is magabiztosan és bátran mutatja meg lenyűgöző alakját. A több mint 30 millió Instagram-követővel rendelkező modell, színésznő és közösségi média influencer kiáll a nők szerepvállalása és testpozitivitás mellett, és rendszeresen használja platformját, hogy véleményt nyilvánítson fontos társadalmi kérdésekről. Emily a modellkedés mellett sikeres színészi karriert is felépített, olyan filmekben játszott, mint a "Gone Girl" és az "I Feel Pretty". Rendkívül sokoldalú tehetség, íróként is kiváló, aki számos kiadványnak írt már esszéket és véleménycikkeket. Emily Ratajkowski inspiráció azok számára, akik a testpozitivitás és az önbizalom iránti elkötelezettséggel rendelkeznek.

6. Chrissy Teigen

@chrissyteigen - Chrissy Teigen az egyik legismertebb amerikai modell, akit a szexi fehérnemű divatban is gyakran látni. Emellett íróként és televíziós személyiségként is híres. Az őszinte posztjai és átélhető humora miatt szeretik a közönsége, több mint 41 millió Instagram-követője van. Munkáit számos neves divatházzal közösen végezte, köztük a Sports Illustrated, a Victoria's Secret és a BECCA Cosmetics. Chrissy a televízióban is nagy sikert aratott, műsorvezetőként dolgozott olyan műsorokban, mint a "Lip Sync Battle" és a "Chrissy's Court". Ezenkívül két szakácskönyvet is írt, a "Cravings" és a "Cravings: "Craving More" címmel. Chrissy Teigen egy valódi divat- és szórakoztatóipari ikon, akinek lenyűgöző külsejét és stílusát világszerte imádják, de emellett arra is büszke, hogy platformját a jó ügyek és az önértékelés fontossága felé tereli.Jelenleg leginkább családjának szenteli az életét és az Instáját.

5. Cara Delevingne

@caradelevingne - Cara Delevingne sikeres divatmodell, színésznő és énekesnő Angliából, akinek jellegzetes szemöldöke, androgün stílusa és sikeres karrierje tették világhírűvé. Cara 10 éves korában kezdte modellkarrierjét, de csak a 2010-es évek közepén érte el áttörését és vált ismertté.

Cara a közösségi média népszerű influencere, aki merész divatstílusáról és a társadalmi igazságosság ügyei iránti elkötelezettségéről ismert. Több mint 42.8 millió Instagram követője van. Részt vett a világ legjobb dizájnmárkáinak, például a Chanel, a Burberry és a Fendi kifutóján, valamint olyan stílusmagazinokban, mint a Vogue és a W. Cara színészkedésre is vágyott, szerepelt filmekben, mint például a "Paper Towns" és az "Self-destruction Crew", és zenét is alkotott. Platformját arra használta, hogy figyelmet és adományokat gyűjtsön különböző ügyekre, és szószólója legyen a társadalmi igazságosság ügyeinek, különösen a mentális egészséggel kapcsolatos tudatosságnak és az LMBTQ+ jogoknak.

Cara Delevingne példaképpé és inspirációvá vált a fiatal nők számára szerte a világon, köszönhetően merész stílusának, sokoldalú tehetségének és a társadalmi igazságosság ügyei iránti elkötelezettségének.

4. Hailey Bieber

@haileybieber - Hailey Bieber fehérnemű modellként is sikeres, hiszen több neves márka arca is. A gyönyörű szőke sztár nem fél megmutatni bájait, és gyakran oszt meg pikáns fotókat a közösségi oldalain. Hailey szerint a fehérnemű nemcsak a külsőt, hanem a belsőt is befolyásolja, hiszen ha valaki jól érzi magát a bőrében, az kisugárzik belőle. A modell azt is elárulta, hogy férje, Justin Bieber nagyon büszke rá, és mindig bátorítja őt abban, hogy legyen önmaga, és ne törődjön a kritikákkal. A követők pedig imádják az Instagramon több mint 49.5 millióan!

3. Bella Hadid

@bellahadid - Bella Hadid amerikai modell és közösségi média influencer, aki a szexi fehérneműk szakértőjeként ismert, leginkább feltűnő szépségéről, sikeres modellkarrierjéről és szókimondó személyiségéről ismert. Bella a világ egyik legnépszerűbb közösségi média influencere, több mint 58 millió Instagram-követővel. 

A világ legrangosabb divatmagazinjaiban szerepelt, és több ismert divatházzal, köztük a Diorral, a Chanellel és a Victoria's Secrettel is együttműködött. Sikeres modellkarrierje mellett Bella arra is felhasználta platformját, hogy felhívja a figyelmet olyan fontos kérdésekre, mint a nők jogai, a mentális egészség és a klímaváltozás. Bella a Kin-euphoric's társalapítója is, így hozzáértő üzletasszony. Bella Hadid igazi ikon és példakép, köszönhetően lenyűgöző külsejének, szakértelmének a szexi fehérneműk terén, természetes tehetségének és a világ megváltoztatása iránti rendíthetetlen elkötelezettségének.

2. Gigi Hadid

@gigihadid - Gigi Hadid a lenyűgöző külsejű, magával ragadó személyiségű szupermodell, aki számtalan rajongót inspirált divatos ruháival és földhözragadt hozzáállásával. Kiemelkedő karrierje során Gigi számos divatmárka kampányában szerepelt, beleértve a Victoria's Secret és a Tommy Hilfiger márkákat is. Azonban, amit leginkább emlegetnek róla, az a szenzációs szexi fehérneműben történő kifutói fellépése. Gigi szenvedélyes főző és utazó, és mindig remekül öltözik, legyen szó high-end designer ruháról vagy lazább, alkalmi öltözékről. A több mint 78 millió Instagram-követővel rendelkező Gigi Hadid az igazi szupersztár, aki lenyűgöző megjelenésével, személyiségével és tehetségével hódította meg a világot.

1. Kendall Jenner

@kendalljenner - Kendall Jenner, aki már fiatal tinédzserként is kifutóra lépett, több mint 286 millió követővel rendelkezik az Instagramon, és az egyik legismertebb modell a divatiparban. Ezzel a követőszámmal egyébként benne van az INstagram TOP10 legkövetettebb fiókja közöttis! Nem csak egy csinos arc és tökéletes alak, hanem üzletasszonyként és közösségi média influenszerként is példát mutat. Az 818 tequila alapítójaként megmutatta, hogy mit jelent egy girl boss!

Kendall karrierje 14 éves korában indult, és hamarosan topmodell lett. Lenyűgöző megjelenése, személyisége és stílusa miatt rajongói milliói szeretik szerte a világon. Gyermekkora óta szerepel a népszerű "Keeping Up with the Kardashians" valóságshow-ban. Nyíltan támogatja a mentális egészség, a környezetvédelem és a társadalmi igazságosság ügyeit. Emellett szerepelt már több, a szexi fehérneműkre fókuszáló kampányban is.

Kendall Jenner valódi divat- és szórakoztatóipari ikonná vált, amelyet lenyűgöző külsejének, kifelé forduló személyiségének és a világ jobbítása iránti elkötelezettségének köszönhet.

Szerinted ki a legszexisebb az ötven felsorolt modell közül? Neked ki a kedvenced? Válaszodat várjuk a komment szekcióban! Amennyiben további érdekes fehérnemű hírekre vagy kíváncsi irtkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a közösségi oldalainkon Facebookon, Instagramon, Twitteren

Ezeket olvastad már?