Vajon hogy jobb a szex: ruhában vagy ruha nélkül?

Ajánló · Kényeztettek már csipkén keresztül? Izgatták már a bimbókat egy gyönyörű melltartón keresztül? Érintették már a tested szatén kesztyűn keresztül? Ha nem, fogalmad sincs, mit hagytál ki eddig ...

Alapból a legtöbben azt mondják, hogy persze le szokott vetkőzni szex közben. A kérdés, hogy mennyire fontos a meztelenség.

Cottelli - Félhosszú szatén kesztyű (fekete)

Cottelli - Félhosszú szatén kesztyű (fekete)

Félhosszú, fekete kesztyű selymes, rugalmas szaténból. Mérete: S-L (egyenméret). Anyaga: 90% Polyamid, 10% Elasthan.
Elfogyott A terméket már nem forgalmazzuk! 
5.290Ft

Most nem arra gondolok aki szégyenlősségből a szoba sötétjében a hálóingét éppen csak felhajtva fogadja a párját.

Amire gondolok azok a szexi fehérneműk, melyekből nagy szerencsére számolhatatlan példányszám vásárolható meg az üzletekben.

#rprod7610#

Melltartók, bugyik, fűzők, harisnyák, combfixek, babydollok és még sorolhatnám sokáig. Létezik egy mondás, mi szerint a nők a nőknek öltöznek és a férfiaknak vetkőznek.  És ez a hétköznapi életben meg is állja helyét tapasztalataink szerint,  mert egy jó nő gyakorlatilag bármit viselhet az utcán,  a férfiak jó eséllyel megfordulnak utána és ez még csak nem is azon múlik,  hogy éppen mennyi ruha van rajta.

De mi a helyzet az erotikus fehérneműkkel?

Na itt azért már más a helyzet egy kicsit.  A nők az erotikus hálóinget  egyértelműen nem egymás kedvéért vagy egymásba bosszantására vásárolják meg és viselik,  hanem a szeretett férfinak való tetszés vagy ép az elcsábítandó „célpont”  lenyűgözése a cél.

Na és akkor felmerül a kérdés: ha a vágykeltés céljából felveszünk egy erotikus darabot, feltétlenül le kell venni aktus közben?  Hiszen annyi trükkös darab kapható ma már,  egyáltalán nem feltétele a jó szexnek az, hogy a nő  megszabaduljon a fehérneműtől.

A vélemények megoszlottak ebben a kérdésben. Van aki azt szereti ha a teljesen meztelen testek simulnak össze, van akit nem zavar egy-két ruhadarab.

Sőt!

Sokan szeretik, ha egy szexis fehérnemű van a nőn, főleg , hogy nagyon sok olyan fehérnemű van a piacon, ami kimondottan szexhez készült. Kivágások, lyukak teszik könnyedén lehetővé a behatolást, nem kell félrehúzni sem és nagyon kényelmesek, szex közben pedig maga a látvány lehet rendkívül erotikus és felajzó hatású mindkét fél számára.

A nőknek is jól jöhet, hiszen sokszor egy -egy jól megválasztott fehérneművel ki lehet emelni ami szép, szebbé lehet tenni ami egy kis kozmetikára szorul és el is lehet rejteni azokat a területeket, amiket nem akar megmutatni.

-19%
Cottelli - Hímzett míder és tanga (fehér hímzéssel)

Cottelli - Hímzett míder és tanga (fehér hímzéssel) (több kiszerelésben)

Erős necc anyagból készült alsóing, dekoratív hímzéssel. Harisnya nélkül, fekete-fehér színben. 80% Polyamid, 10% Viskose, 10% Elasthan.
Elfogyott A terméket már nem forgalmazzuk! 
10 790Ft
8.696Ft -tól

És valljuk be, van abban valami vadság, valami rosszkislányos feeling ha például egy szál harisnyatartóban szerelmeskedünk kedvesünkkel. Más így a szex, mint teljesen meztelenül? Garantáltan. Jobb? Ki tudja, ki kell próbálni és rá kell jönni, hogy kinek mi tetszik, mi válik be leginkább.

Egy biztos:  jól megválasztott szexi fehérnemű  csak hozzáad az élményhez,  semmiképpen sem csökkenti azt. 

Egyszerűen nincs mit veszíteni vele!

-20%
Cottelli - 3 részes nyitott csipkeszett (piros)

Cottelli - 3 részes nyitott csipkeszett (piros) (több kiszerelésben)

A szett tartalma:-1db puha, virágmintás csipkéből készült lenyitható, így a kebleket szabaddá tévő melltartó, állítható vállpántokkal-1db szeméremnél nyitott, csipke...
Utolsó darabok, siess mert kifogy a készletünk! 
10 990Ft
8.796Ft -tól

Ezeket olvastad már?